REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Viorica Dăncilă, despre dialogul jignitor cu tentă sexuală dintre Teodorovici şi o jurnalistă: 'Sunt convinsă că îşi va cere scuze'

Viorica Dăncilă, despre dialogul jignitor cu tentă sexuală dintre Teodorovici şi o jurnalistă: 'Sunt convinsă că îşi va cere scuze'

Replica API 12 octombrie 2019 | 04:59 569

foto: Mediafax

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a declarat că dacă ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a jignit o jurnalistă, joi, după adoptarea moţiunii de cenzură, este convinsă că acesta "îşi va cere scuze".

"Ultimul lucru pe care îl accept este să jigneşti o femeie. Am avut destule jigniri la adresa mea ca să pot să încurajez acest lucru. Dacă domnul Teodorovici a jignit, eu sunt convinsă că îşi va cere scuze", a afirmat Viorica Dăncilă.

Precizarea premierului a survenit unei întrebări despre reacţia pe care Eugen Teodorovici a avut, joi, după moţiunea de cenzură, la adresa unei jurnaliste. Comportamentul ministrului de Finanţe a fost la limita unei agresiuni sexuale.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unu nu gandeste ma indiferent de situatie el pupa P.S.Dul in cur,defapt cred ca nici nu este om ci un program creat de P.S.Disti care prosti cum sunt au uitat sa il reseteze.
4
0
De cand PSD a preluat puterea, singura preocupare a a acestui partid a fost sa distruga legile si institutiile justitiei pentru a evita puscaria. A folosit Guvernul, a folosit Parlamentul, a folosit mai ales CCR ca pe propria echipa de argati pentru a mutila statul de drept dupa tiparul propriilor interese. Nimic altceva nu a facut si nici nu le-a stat capul sa faca decat LEGI pentru HOTI: cum sa-i scape de puscarie si cum sa le salveze averile! NIMIC altceva.
6
2
Daca mai era nevoie, unu confirma iar ca este cel mai idiot postac pzd-ist. Nici Adi nu il depaseste.
12
2
Lasati ca si jurnalistii exagereaza hartuind oamenii cu microfoanele lor.Daca nu este conferinta de presa nu deranjezi oamenii ca nu e nimeni obligat sa converseze cu necunoscuti!
1
13
Pentru cel de la 21:08, care imi da lectii: Am inteles foarte bine tot! Nu trebuie ca toti sa avem aceeasi opinie ca tine. Nu suntem obligati. Este dreptul meu sa cred csi sa sustin ce plm vreau! Hai sictir, ca n-am motive sa-ti dau mai multe explicatii! Despre generatiile ulterioare nu ma prea intereseaza, atat timp cat generatia mea este una de sacrificiu, ca multe altele anterioare, indiferent de guvern sau partid aflat la putere.
3
10
un derbedeu latos.
11
1
Vine PDL ul acum cu taieri de salarii si pensii
2
14
sugeti pula cu partidele voastre si ziarul asta de cacat
1
8
Jigodism, psd-ul este plin de orlanzi , brailoi, codrini, mitraliere s.a.m.d... aviz celor care i-ati votat exceptand grupurile mafiote cotizante ... cu siguranta , onorabilii vor cotiza sume impresionante pentru a se regasi pe liste la vot ... NU-I MAI VOTATI.
14
2
Toate scuzele din lume nu pot acoperi marlania, aroganta si primitivismul acestor golani, care nu au inteles ca tara asta nu este mosia lor sau firma prin care capuseaza banii publici. Din pacate, asta este nivelul. Niste grobieni analfabeti, pusi pe capatuiala. Sunt singurele valori pe care le respecta: banii furati de la stat. La gunoi, mizeriilor. Ghena este singurul loc pe care il meritati!
23
6
S-a molipsit si Orlando de mitocanie si glume de santier de la senatorul ala cu nume de claxon,Tit-tit Brailoiu parca.
24
4
Teodorovici te vrei a fi mare fustangiu cu ranjetul de magar pe care il afisezi, adevarul e ca esti un labar trist care ai incercat sa furi ca gainarii si nu ai reusit nimik de incompetent si laba trizda.
22
4
N-ai inteles nimic , pensia sau salariu ti-a crescut datorita acestui dobitoc infatuat si mistocar care a imprumutat Romania pentru cel putin 2-3 generatii de acum incolo !
23
7
muye psd muye orlando cu par de poponar. ai draq de secaturi hoti si koorve.
21
6
Cacatul ala cu freza de magar sau catar este penibil, de-a dreptul. Imi pare rau ca a picat acest guvern, care a facut cateva lucruri bune pentru oameni. Vezi salarii si pensii majorate. Vor veni jegurile de la PNL, care vor taia tot, vor reduce tot. Veti vedea! Dar, cu toata parerea mea de rau, acest dobitoc infatuat si mistocar nu-si are locul intr-un fotoliu de ministru!
11
24
tanti veorica, pot sa-ti trag o MU!E si apoi sa-mi cer scuze? Pot nu pot, eu tot ti-o trag, fara scuze!
21
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016