REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Viorica Dăncilă: „Gabriela Firea nu şi-a anunţat dorinţa de a candida“

Viorica Dăncilă: „Gabriela Firea nu şi-a anunţat dorinţa de a candida“

Replica API 20 iulie 2019 | 01:38 491

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă vrea să candideze pentru funcția supremă în stat și să schimbe Palatele: să plece de la Victoria și să se stabilească la Cotroceni. Numai că sondajele nu îi sunt favorabile. Șefa PSD a impus noi criterii: candidatul PSD la prezidențiale să aibă susținerea tuturor organizațiilor din teritoriu și a precizat că Gabriela Firea nu și-a anunțat dorința de a candida, deși primarul Bucureștiului a declarat, de curând, că poate lua în calcul, dacă nu are susținerea PSD, chiar și o candidatură independentă la președinția României.

"Vom avea o discuţie în cadrul CEx şi bineînţeles vom face o evaluare a fiecărui candidat şi vom vedea care dintre cei care vor să candideze au susţinerea organizaţiilor din teritoriu, pentru că este o luptă grea. Trebuie să aibă susținerea tuturor organizațiilor.

Cred că cel sau cea care va candida trebuie să aibă alături toate organizaţiile judeţene pentru a spera la victorie. Gabriela Firea nu şi-a anunţat dorinţa de a candida", a declarat Viorica Dăncilă.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-ar putea ca numarul mare de candidate cu totii prosti sau foarte prosti sa nu aduca la urne multi elagatori,tocmai pentru ca oricum,oricine din ei va castiga,tot de cacao va fi. Vom avea un presedinte slab legitimate,restul romanilor preferand sa scheaune abia dupa alegeri. Va ramene aia cu muie dar pSD probabil va fi inlocuit cu urmatoarea tinta pentru prostalaii de acum si de atunci.
2
1
ce mai face muista de nevasta-ta , ai uitat ce ai patit la nunta ? ii dadea la muie prietenul tau in toaleta ! asta ca sa-ti aduci aminte .....acum cand mergeti la carciuma nu o mai lasi la toaleta . Saraca , daca tu faci sex cu ma-ta , se simte neglijata .
2
7
ce tupeu de olteanca analfabeta are veorica !!! Daca n-o muieste nimeni cu cacat, o fac eu !!! Cu mult cacat !!!
8
2
Candida se trateaza cu medicamentele prescrise
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510