REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Viorica Dăncilă nu exclude o colaborare cu Decebal Făgădău pentru Primăria Constanța

Viorica Dăncilă nu exclude o colaborare cu Decebal Făgădău pentru Primăria Constanța

Virgil STOIAN 29 decembrie 2023 | 00:00 4485

Alegerile se apropie cu repeziciune și candidații încep, încet, încet să își facă simțită prezența. Revenită în politică alături de partidul Națiunea Oameni Împreună, Viorica Dăncilă nu ar spune nu unei candidaturi pentru un loc în Parlamentul European dar nici unei eventuale colaborări cu Decebal Făgădău, fostul primar al Constanței.

Viorica Dancila nu exclude o colaborare cu Decebal Fagadau pentru Primaria Constanta

Fostul premier spune că așteaptă în partid orice om politic care crede că s-ar plia pe programul partidului. În privința unei candidaturi a lui Decebal Făgădău pentru fotoliul de primar al Constanței din partea partidului Națiune Oameni Împreună, aceasta nu exclude o potențială colaborare. Viorica Dăncilă nu exclude o candidatură la alegerile europarlamentare: „Partidul și-a făcut structuri aproape în toată țara. Suntem pregătiți pentru alegerile de anul următor și sperăm să obținem un rezultat bun. S-ar putea să candidez să fiu pe lista de la europarlamentare, vom  avea o ședință și vom vedea cum va arăta lista. Deocamdată suntem în discuții cu diverși oameni politici, însă nu e nimic stabilit concret.

Viorica Dancila nu exclude o colaborare cu Decebal Fagadau pentru Primaria ConstantaViorica Dăncilă

Dăncilă: Cei ce își doresc, vor veni alături de noi

În privința unei eventuale colaborări cu Decebal Făgădău, fostul premier a declarat că acest lucru se poate întâmpla: „Noi lăsăm ca cei care vor să vină alături de noi să hotărască acest lucru. Nu am mers noi către cineva, cei care consideră că programul pe care îl avem noi, abordarea pe care o avem se pliază pe ceea ce își doresc ei, vor veni singuri alături de noi. Nu excludem nici o colaborare cu nimeni, nici cu Făgădău.

Viorica Dancila nu exclude o colaborare cu Decebal Fagadau pentru Primaria ConstantaDecebal Făgădău

Viorica Dăncilă crede că ordonanța „trenuleț“ este una nepotrivită: „În patru ani, România s-a îndatorat pentru 30 de ani. Dacă în 2019 datoria publică a României era de 373 de miliarde de lei, iată că acum depășim 750 de miliarde. Pe această îndatorare, pe criza care există, pe faptul că românii o duc din ce în ce mai greu, pe scăderea puterii de cumpărare, ne-am fi așteptat ca măsurile care se iau, bugetul aprobat în Parlamentul României să ne arate măsuri economice pentru țară. Noi credem că, dimpotrivă, se încearcă distrugerea micilor antreprenori prin taxele mari. Vedem că se ia dintr-un buzunar și se bagă în altul. Vedem că în toate domeniile se închid afaceri, ceea ce denotă că această ordonanță este total nepotrivită.”

Viorica Dancila nu exclude o colaborare cu Decebal Fagadau pentru Primaria Constanta

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Viorica parca spunei de cinste si onoare.Din prima poza tiai stricat reclama cu Hotul de Fagadau.Cu toata machidonimea din Tulcea si Constanta.Ai inebunit si tu.
3
1
nici fosta , nici actuala nu il voteaza
4
3
Mi-am recăpătat soțul cu ajutorul doctorului Ogaga Kunta cu vraja sa magică. Soțul meu înapoi implorându-mi iertare. îl contactați la această adresă de e-mail: (ogagakunta@gmail.com) Dacă doriți să vă recuperați fostul sau soțul înșelat.
2
3
Nici nevasta sa nu l voteaza!
6
3
Hai terminați ca nici nu mai vrea fagabou să candideze , în primul rând și a făcut plinul nu mai are nevoie de stress cum să ia șpagă prin cine etc , în al doilea rând acum e proaspăt bunic , pardon tătic și are nopți albe și scutece de schimbat
10
4
noi tineri vitoru care garanteaza pacea omeniri
3
3
Piticul si Pro asta
7
4
o ia si Vio pe urmele lu DD Tv
4
0
Exact dezastrul ăsta ne mai lipsea din setul ciumei psdnl...
7
2
PT. Guru: Pe lângă faptul că ești agramat, ești și p***t de bubui, lipsit de logică elementară. Acolo a fost o întrevedere cu remarci protocolare, care nu au legătură cu faptele celor prezenți.
4
2
cu cine esti prieten sa-ti spun cine esti.
6
1
Cine să o mai vrea pe analfabeta asta?Nu mai sunt oameni cerebrali, decât rebuturile astea?
8
1
Ai avut 8 ani sa demonstrezi ceea ce poti!AI IESIT PE LOCUL 3CDIN FUNCTIA DE PRIMAR!ASTA DA PERFORMANTA!
14
5
La ce fata de bou are,se potrivește perfect cu parașuta botoxata Anca..
15
5
D.Fagadau are atatea fapte penale la activ ca doar increngatura mafiei din PSD l-a facut scapat pana acum pe principiul"daca eu intru la puschcarie intrazi si voi impreuna cu mine",cine poate sa creada ca slugile astea pe care PSDeul le-a facut oameni prin sefi lor directzi L.Dragnea si R.Mazare au partid independent treaba lor,dar eu nu cred in partidul asta si nici in servitori ajunshi shefi pentru ca cei care i-au numit pe ei au ajuns la pushcarie pentru furt din banul public.
11
4
Dumitrache crede ca are sanse cu PSD sa faca treaba… ase e la o varsta foarte inaintata… ai tot felul de fantezii! Adevarul este ca el ar fi mai bine sa iasa la pensie…. Impreuna cu tot partidul PSD.
22
0
parca si Netanyahu o fii vreo mare scula. Am vazut in razboiul cu Hamas cat de ordinar este, un criminal de razboi. Asa ca treaba aia cu Dancila, chiar pica, Dancila stia pe cine are in fata.
5
13
Doi oameni minunati ,corecti si devodati valorilor de patrimoniu national al orasului CONSTANTA Dl.PRIMAR VERGIL CHITAC si dna Viorica Dancila .Dna Viorica Dancila ar face o colaborare reusita cu actualul PRIMAR
7
20
Viorica Dancila, europarlamentar! Ce glumă bună! Netanyahu: "Pleasure to see you" Dancila: " He, he!"
24
3
Partidul "Națiunea Vanzatori Impreuna" este pe lista???!!!
21
0
Același fețe și mentalitate doar că au schimbat ambalajul
19
2
Chiar crezi in MINUNI?
17
2
Cum ai putut sa slugaresti pe clovnu de Mazare. Tarane te-ai folosit de PSD ca sa ajungi cineva in politica. Ai fost pus de Mazare din cusca animalelor. Cand te intalnesti in cusca cu Mazare ce zice javra inchisa?
30
8
Veorica și Făgăbou p******e in tablou Votați doi înghețați
23
6
Piticul si p*****a. Cuplu de senzatie pentru Circul Constanta.
28
4
Sunt doar o marioneta a serviciilor secrete .
23
1
Pot să mă afiliez? Ca sunt pliat pe ce ziceți și ce cereți voi,adică NOI.Sunt sudor acum,dar am fost mecanic,apoi electrician,apoi agricultor,constructor,siderurgist,miner și altele,când inginer când neinginer.Dar nu m a vrut nici un partid până acum, in 33 de ani.Cred că nu eram destul de bun,dar cred că am o mică șansă, în acest superb partid.Stiu să joc și table.
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510