REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Vira, așa-zisul interlop împușcat în Km 4 – 5, se trage în poze cu Nas și cu luptători locali

Vira, așa-zisul interlop împușcat în Km 4 – 5, se trage în poze cu Nas și cu luptători locali

Replica API 28 iulie 2022 | 00:00 13025

Virgil Pase, zis Vira, este victima din scandalul petrecut în Km 4 – 5, în martie 2022. A fost împușcat atunci, iar cercetările continuă. Vira a stat în spital, însă acum este bine mersi, recuperat. De dată recentă, acesta a apărut într-o poză alături de Nas Bădrăgan și luptătorul de kickboxing profesionist Alex Filip.

Virgil Pase (dreapta)

Amintim că, în cursul nopții marți spre miercuri, 15 spre 16 martie a.c., în jurul orei 00.45, polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Sălciilor din municipiul Constanța (cartierul Km 4 – 5), ar fi avut loc un scandal. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 33 de ani, care prezenta plăgi tăiate la nivelul corpului, refuzând transportul la spital. Totodată, la spital a fost identificat un alt bărbat, de 38 de ani, care prezenta o plagă prin împușcare. Cercetările au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Din primele verificări a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, bărbatul de 38 de ani, adică Virgil Pase, s-ar fi deplasat la domiciliul bărbatului de 33 de ani, Bogdan Tudor Petrean, însoțit, se pare, și de un alt bărbat cunoscut ca Albină, unde ar fi provocat scandal prin spargerea cu pietre a geamurilor imobilului, iar apoi l-ar fi agresat fizic pe cel din urmă, adică pe Bogdan Tudor Petrean. Acum, încă nu se știe sigur dacă Petrean a ripostat și l-a împușcat pe Vira, anumite persoane susținând că, de fapt, Vira ar fi fost împușcat din greșeală, în abdomen, de amicul lui, Albină, cu care venise la scandal. Anchetatorii vor stabili aceste aspecte. Cert este că Vira a fost externat, iar cercetările continuă.

(locul unde a avut loc scandalul)

Însă, așa cum Replica relata anterior, la mijloc e vorba de ”prietenii” transformate în ”dușmănii”. Nume cunoscute sunt în anturajul celor de față, precum Nas Bădrăgan.

Citește detalii aici: Interlopii din 4-5, care își iau gâtul între ei, sunt din gașca lui Nas și Grigorenco

Așa cum este precizat mai sus, iată că Vira se învârte în cercuri cunoscute, printre cei cu care apare, recent, în poze, fiind și luptătorul de kickboxing profesionist Alex Filip.

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intro singura poza vedem emblemele sifoanele de elita mondiala al orasului constanta
2
0
Pentru interlopul din mijloc, care are tatuat un ceas pe antebrat: Te invit sa cauti pe Internet detalii despre opera pictorului Salvador Dali si ceasurile lui care se topesc. Peste vreo 20 de ani, cand o sa treaca efectul steroizilor si piele o sa cada in valuri pe tine, asa va arata tatuajul tau! Pam pam!
4
0
Vira marele consumator de mancare la ghium, la beci o lua des in cwr. Mare noroc a avut, la cat kkt a mancat pe paine in arest.
2
0
mafioti in slapi cu turu lasat la pantaloni . Put a nespalati , a osanza . Sunt tolarate jigodiile aste pentru ca niste uni au foloase de pe urma lor . Ei distribuie drogurile in piata , femeile care se afla la produs si de asta . Fara stirea politiei nu ar fi avut cum .
1
0
Mai terminati cu alex Filip..o javra care se crede mare karatist..pe cine a batut el??? Pe toti taranii...aere de smardoi.a uitat cand a fugit de lumea din buc bulanu...
1
0
Toti cu nevestele la produs
3
0
Bazgaliti de Vaslui
1
0
mai faceti un canal cu ei ca sunt plini de steroizi si de muschi .
2
0
Vira cica se arde in burlan
3
0
faptele reprobabile trebuie sanctionate pe masura, cu pedepse maxime, fara mila
3
0
Gura mica nu mai plangeti pe aici ca o faceti degeaba. Eu imi fac treaba si ma doare in p**a de voi ... am vandut vand si o sa vand in continuare ca ma tine . Voi fute tot ce prinde si ma distrez la maxim pe bani vostri. Eu am sala mea unde vin fete frumoase pe care le mai f....t si eu si ma distrez cu ele si nimeni nu poate sa imi faca nimic
0
1
Vira un peste borat cu carnet de informator baiat cu garda inversa el este si o sa ramana un caine de zona cine il stie poate sa confirme
4
1
Niste maimutoi drogati
2
0
Altceva nu prea stiti ! Stiri despre niste morcoviti ! Stirea este ca '' se trage in poza '' nu stiu cine cu nu stiu cine ! Vai cucu vostru ! Purcica sefa de la ziar nu stie ce scrieti ?
2
1
Alex Filip asta parca era si pe la OSS, el si cu frasu 2 rupti in cur. Bisnitati de cartier. Terminati cu interlopii......interlopii nu apa in presa.
1
0
Traficantii de droguri au relatii la DIICOT e si normala treaba capii fac poze si fraierii cad la parnaie asa mai isi fac cate o casa si sefii aia mari cu multe stele si voi draga popor pr ost va bucaurati cand cade cate o sageata la bulau va bucurati cum isi pace M.A.i -ul treaba
1
1
De unde au bani frate ca nu au muncit o zi in viata lor?Orice angajat isi depune o declaratie de avere,astia de ce nu sunt pusi sa justifice veniturile???
2
0
unde esti tu Ceausescule ?!!
2
0
Poti sa zici k m**e ala de filip e sacul de box al k1 nu luptator...un m***t si un j***s de om
1
0
niste scursuri ai societati pe astea anaful nui intreaba de unde au bani,baieti nu au inteles ca cernelea e de scris la scoala nu de colorat,unflati de naposim
1
0
2 frati ordinari, unul mai ordinar si j***s ca altul. Spagari, murdari, fara scrupule, politist fiind batea lumea
1
0
Intr o tara cat de cat normala gunoaiele de acest gen nu apareau in presa drept vedete. Poate doar cand ii salta politia. In rest statutul de interlop, sau mascarici, te face sa stai cu capu la cutie, nu sedinte foto. Sau mazgalitii vor sa arate la altii ca au facut echipq cu Filip mare lupusor?
4
0
Doamne,niciodata nu a fost atata haos in aceasta tara,ca acum.M.A.I.este putred in totalitate.
5
0
La cat cerneala au pe ei e clar ca nu stiu la ce foloseste. Cerneala e pt lectii nu pentru mazgalit pe mana. qed.
3
0
specimenelor astora, daca le faci IQ-ul, cu greu ajungi la 70.
4
0
Alex, my friend, have you turned? Honor lost
2
0
Hai sa va zic cum sta treaba ca vad ca dormiti pe voi. Vasilica grigorenco ii are ca sageti pe aia din 5 bugy pe stana dorin Matyias ala de sa impuscat cumpara de la stana iar de vira fara fapte nu mai vorbim. In cet e bulangiu de boca stie el de ce e bulangiu ca stie ce sia luat la fundulet in puscarie de aia nu mai vrea acolo si sifoneaza non stop intra pe usa din spate stie el unde cu gluga in cap inpreuna cu bogdan pruia de umbla si vinde bombonele pe unde mixeaza si au sagetile lor pe care scriu si de ele ca sa scape ei
1
1
Din cate stiu..alex filip nu mai este politist. Asa ca...cred ca se poate fotografia cu cine are chef. Fratele lui nu e seful DIICOT...la DIICOT lucreaza doar procurori, iar fratele lui alex filip nu este procuror. Este politist.
1
0
Se vinde droguri in constanta hasan onur ali duran dau comenzi si ridica coletele de fan curieri sau prin posta vinde pentru alex filip findca e sefu dicot constanta domnu filip si nu are ce sa ai faca nimeni de ani de zile nenorocesc constanta sa vina cineva ca sunt probe destule
1
1
De ani de zile fratii filip au nenorocit constanta si o nenorocesc incotinuare e sefu dicot constanta stiti cata spaga au luat si cate drogurii vinde ei sunt mafia cu putere prinde lumea in mamaia la festivaluri ai batea sechestra tortura ai talharea si cu probe iregistrari si tot nui face nimeni nimic vinde drogurii in oras cocaina nui face nimeni nimic dc ca e frasu mai mare sef dicot si il scoate stiti cati banii spala sa vina dna bucuresti
3
0
Nu filip conduce mafia drogurilor in constanta are peste tot sageti ali duran hasan onur vinde pentru el nu e sefu dicot constanta domnu filip
1
0
Omu lucra la diicot, batea sagetile, si le tragea marfa. Are paravan cu sala lui de kickbox, unde primeste fosti dependenti pe care probabil ii foloseste pe post de sac de box, doar ca sa dea bine. El la baza fiind cel mai probabil interlop.
1
0
Dar cum e romania nu o sa se intample nimic si noi cei care platim un asemenea rahat trebuie sa suportam infractorii.
1
0
Vira interlop fara fapte
1
0
Alex Filip parca era politist. Cat de tampit sa fie sa se pozeze cu infractorii astia? Cu tatuajele acelea pe el, aduce si el a interlop, nu aparator al legii. Daca se mai si pozeaza cu mazgalitii si umflatii astia, deja da de banuit. Are superiori dpdv ierarhic? Sa-l ia putin la intrebari. Ce-i debandada asta?
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513