REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Virgil Lixandru își deschide o cherhana, în Mamaia Nord

Virgil Lixandru își deschide o cherhana, în Mamaia Nord

Andreea CONDURACHE 2 noiembrie 2023 | 00:00 4402

Recent vă aduceam în atenÈ›ie faptul că fostul consilier local municipal Virgil Lixandru intenÈ›ionează să construiască un nou imobil în staÈ›iunea Mamaia, pe malul lacului Siutghiol. Mai nou, prin aceeaÈ™i societate, fiind vorba despre Euro Vial Residence SRL, reprezentată de Nelu Voicilă, a depus la AgenÈ›ia pentru ProtecÈ›ia Mediului din ConstanÈ›a o solicitare pentru emiterea acordului de mediu pentru construirea unui nou imobil. De această dată nu mai este vorba despre un hotel sau un imobil de locuinÈ›e rezidenÈ›iale, ci despre un imobil în care ar urma să funcÈ›ioneze un popas pescăresc. 

Virgil Lixandru  isi deschide o cherhana, in Mamaia NordVirgil Lixandru, Euro Vial Residence

Euro Vial Residence SRL continuă să se extindă. Cel mai nou proiect al societății deÈ›inute de fostul consilier municipal, Virgil Lixandru, È™i reprezentată de afaceristul Nelu Voicilă, prevede construirea unui imobil în Năvodari, acolo unde este amplasat ansamblul rezidenÈ›ial Sea On Mamaia. Nu mai vorbim despre un hotel sau un imobil de locuinÈ›e rezidenÈ›iale, ci despre o cherhana. Recent, societatea a depus la AgenÈ›ia pentru ProtecÈ›ia Mediului ConstanÈ›a o solicitare privind emiterea acordului de mediu pentru proiectul: ,,Construire imobil S+P cu funcÈ›iunea de popas pescăresc – cherhana, amplasat în oraÈ™ul Năvodari, zona Mamaia Nord, strada Brizei, FN”.

Virgil Lixandru  isi deschide o cherhana, in Mamaia NordComplexul Rezidențial Sea On Mamaia

Euro Vial  Residence SRL a fost înfiinÈ›ată în anul 2016 È™i are ca obiect de activitate dezvoltarea (promovarea) imobiliară. AsociaÈ›i în cadrul firmei sunt fostul consilier local municipal, Ion Virgil Lixandru, cu 70% È™i LaurenÈ›iu Mugurel Manta, cu 30 %. Cei doi sunt È™i beneficiari, iar administrator este Nelu Voicilă. În anul fiscal 2022, Euro Vial Residence SRL  a înregistrat o cifră de afaceri de 18.631.386 de lei, profit în valoare de 1.439.907 de lei È™i datorii ce se ridică la suma de 130.215.364 de lei.

Virgil Lixandru  isi deschide o cherhana, in Mamaia NordComplexul Private Lake Mamaia

Bloc cu 15 etaje, pe malul lacului Siutghiol

Cel mai nou proiect imobiliar ce se doreÈ™te a fi edificat în staÈ›iunea Mamaia, zona vile nord – lac, ar urma să aibă un regim de înălÈ›ime S+P+12-15E, cu funcÈ›iuni de locuire colectivă sau apartamente de vacanță, parcare È™i accesuri rutiere. De asemenea, ar urma să dispună È™i de un centru SPA, piscine, sală de forță È™i amenajări pentru activități nautice. În acest sens, pe 23 octombrie a.c., societatea Euro Vial Residence a obÈ›inut un certificat de urbanism în care sunt menÈ›ionate poziÈ›ia construcÈ›iei ce urmează să fie executată, regimul de înălÈ›ime, dar È™i funcÈ›iunile viitoarei construcÈ›ii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lazia măcar era un om bun, a lăsat în urma lui regrete. Asta când crapă, toate blestemele or sa-l ajungă. Nu da bani la oameni, te inseala, dar își face milioane pt femei ..
1
0
Un țepar evazionist, care își face averi pe spatele oamenilor! Asta e v****l Lixandru!
1
0
Baga la matz pana se face bata. Traiasca burtoiul!
0
0
mafia serviciilor, cum naiba sa aibe un om atatia bani.
1
0
Bravo lui. Baiat destept. Una dintre putinele personalitati locale cu care ne putem mandri
1
5
Datcu Matei prinde peste la Selgros si la Metro!
5
2
nici o surpriza, asta e nivelul zisilor oameni de afaceri, care fac concurenta oamenilor de afaceri mondiali!
5
0
Avem pește proaspăt congelat lau prins băieții azi dimineață în Marea mediterana,
5
0
E plin litoralul de "cherhanale" cu peste de la Selgros si Metro .
17
0
Cherhana înseamnă facilități de capturare și procesare a peștelui din zonă, adică așa cum are Datcu Matei la Agigea, nu că faci un restaurant și vinzi pește congelat la fraieri.
16
1
Ce. O face ba cu atâtea ? O. Sa. Plece cum. Avenit cu. Nimic
17
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016