REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
27.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Viteazu' lu' PEȘTE! Un TAXIMETRIST a fost la un pas să fie SPULBERAT de TREN

Viteazu' lu' PEȘTE! Un TAXIMETRIST a fost la un pas să fie SPULBERAT de TREN

Replica API 28 aprilie 2021 | 00:18 5773

Taximetriştii constănţeni continuă să se joace cu focul atunci când se află în trafic. În weekend, şoferii au surprins un taximetrist care, plictisit de faptul că era obligat să aştepte la o trecere la nivel cu calea ferată, a depăşit coloana de maşini aflată în aşteptare şi s-a băgat în faţa celorlalți șoferi care așteptau regulamentar.

Şi-a uitat bunul simţ acasă

În weekend, mai mulţi şoferi care aşteptau la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea Valu lui Traian au avut “de furcă” cu un taximetrist grăbit. Acesta nu a mai avut răbdare şi, în loc să stea în coloană, a făcut-o pe viteazul şi a depăşit coloana de maşini care aştepta eliberarea drumului, poziţionându-se haotic în apropierea căii ferate care nu era prevăzută cu bariere. Potrivit Codului rutier, la trecerile la nivel cu cale ferată, care nu sunt prevăzute cu bariere, conducătorii auto sunt obligaţi să oprească în locul cu vizibilitate maximă pentru a se asigura că în acel moment nu circulă vreun vehicul feroviar. Oprirea este obligatorie indiferent dacă în acel moment circulă sau nu vreun vehicul feroviar. Oprirea se face în dreptul marcajului de oprire sau, în lipsa acestuia, în dreptul indicatorului fără a-l depăşi.

Taximetriştii sunt un pericol public

Acesta nu este singura situaţie în care taximetriştii din Constanţa dau dovadă de imprudenţă atunci când se află la volan. În luna decembrie a anului trecut, un taximetrist constănțean nu a mai nimerit bulevardul și a ajuns să circule cu mașina, o bucată bună, pe trotuar, în zona Eden.

Nu se știe până unde a continuat aventura șoferului pe trotuar, cert este că întâmplarea a fost total ieșită din comun. O altă situaţie neplăcută a avut loc pe bulevardul Tomis. Un şofer a avut parte de un incident în timp ce se deplasa regulamentar pe bulevardul Tomis, la ieşire din oraş, către centrul comercial Tom.

Conducătorul unui taxi a uitat de regula acordării de prioritate şi a intrat brusc în faţa constănţeanului care nu a avut altă soluţie decât să frâneze brusc şi să oprească. Şi pe bulevardul Mamaia, şoferul unui taxi a fost la un pas de a provoca un accident după ce a trecut pe culoarea roşu a semaforului.

Graba ar fi putut să-l coste chiar viaţa pe acest şofer imprudent.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamna diana lasati va de meseria asta sa iei numai poze si filmate de pe net sa faci ditamai stirea nu inseamna jurnalism.Si un copil de 6 ani poate face asta
0
0
App ambele treceri peste calea ferata au bariere asta asa..ca fapt divers.
0
0
Numai putorile se mai fac taximetristi in ziua de azi. Le raman pe zi 50 de lei si aia e. Ca atat se poate la unii
7
1
Ce stie el? Asculta un Salam si nu era atent. Sau credea ca raia lui de masina da trenul de pe sine .
5
2
"In apropierea caii ferate care nu era prevazuta cu bariera"???? Dupa ce ca preluati poze de pe grupuri de trafic si inventati stiri, aveti si probleme grave cu vederea. Langa cercul ala pe care l ati facut in jurul indicatorului de cale ferata gaseati si barieraa.
7
1
Cred ca niciun client nu-ti spune sa te arunci in fata trenului.
6
1
Autoarea articolului e can dusa ca asa e ea. Dar cei care au facut taximetrie stiu ca manevrele sunt gresite din cauza clientilor care se hotarasc in ultimul moment pe unde vor sa o ia sau unde vor sa ajunga. Da i inainte da i la dreapta stai stop trebuia sa o iei pe acolo
2
10
Taximetristi.... Sunt tristi rau.... Cimpanzei astia si cu soferii de autobuz sunt criminali in ceea ce priveste circulatia.Din pacate nu numai ei fac asta, sunt multi babuini si printre ceilalti soferi...
15
3
Luati spaga de la Uber,Bolt,Clever sa denigrati taximetria standard!
12
30

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016