REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
26° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Viviana Sposub și-a înșelat iubitul cu o vedetă de la Pro TV!

Viviana Sposub și-a înșelat iubitul cu o vedetă de la Pro TV!

Virgil STOIAN 20 august 2023 | 00:00 6016

Viviana Sposub a fost întotdeauna o prezenţă admirată pe micile ecrane. Şatena a reuşit să atragă atenţia câtorva bărbaţi celebri din showbiz, ba chiar la un moment dat a fost protagonista unui trio amoros.

Viviana Sposub si-a inselat iubitul cu o vedeta de la Pro TV!

Viviana Sposub a ştiut ce vrea de la viaţă! Tânăra a devenit cunoscută la Antena 1, apoi a schimbat postul, a ajuns la Pro TV, iar în cele din urmă a făcut parte din mai multe proiecte la Kanal D. Nu a pierdut timpul. Când nu avea alte treburi, mergea la diferite evenimente mondene acolo unde reuşea să fure multe priviri.

Nu a fost străină nici de mediul online. Şatena a apărut foarte des în clipurile comice ale lui Ionuț Rusu. Cei doi păreau doar colegi de distracție, până în momentul în care au fost surprinşi  în timp ce se sărutau pasional.

Ulterior, vloggerul şi-a asumat relaţia cu Viviana şi a făcut declaraţii despre povestea lor de dragoste în stilul său caracteristic.

”Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, a mărturisit Ionuț Rusu în urmă cu ceva timp în urmă.

Viviana Sposub a jucat la două capete?

Lanţul de iubire s-a rupt mai repede decât s-ar fi preconizat. La acel moment s-a creat o mare zarvă, însă atenţia publicului s-a mutat rapid pe un nou cuplu care se forma… Se pare că şatena i-a atras atenţia şi lui Ciucă, celebrul asistent a lui Cătălin Măruţă.

Astfel, fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul a invitat-o într-o seară pe super colega lui dotată la o cină, unde în altă parte dacă nu la un restaurant de pe Șoseaua Nordului. Au plecat împreună cu mașina lui Ciucă, un Mini Cooper în care, cei doi au petrecut muuulte ore, după masa copioasă.

Drumul spre casa Vivianei nu a fost atât de lung, însă, într-un fel sau altul, Ciucă a reuşit să o facă pe şatenă să piardă noţiunea timpului.

Într-un final, după ce și-a făcut curaj să coboare și să urce în casă, șatena s-a uitat drăgăstos în spate, pentru a-și lua rămas bun de la Ciucă și din priviri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multumim ca ridicati alta parasouta la rang de vedeta!
9
0
O C.URVA zabaloasa 500 pe noapte !
4
1
Este ciuca al nostru!!!
4
0
Ce tarif are?
5
0
Ce țâțe mari are!!! Știe cineva, sunt naturale sau din plastic?
11
0
Vaaai ce interesaaant, mulțumim replica pentru știrile astea importante.
19
0
Ce va mira, este cheia succesului, cat mai multe pooli zbarcite pana gasesti una potenta financiar. Ce draqu, aveti atatea exemple!
11
1
daca avea si creierul dezvoltat la fel ca si glandele mamare poate ajungea departe ,asa e doar o curfutelnita .
15
0
marioara la facut pe marinica si acum incearca si cu gigel ratatul
11
0
Este romanca ,a plecat la drum cu stângul ...si așa o să-i mearga .....Bine că-a femei cinstite maccccchedoancele din natia vedetei de la PROTV Ciuca chiar si maritate sunt PREtUITE de rezerve pentru ca smecheria la ele e artă stiu sa se impopotoneze ca niste sorcove si să profite de banii la toți
15
0
eu ma fwut la doua capete
13
1
Viviana Sosug doar prin atâta lucru s-a făcut remarcată? Ca a atras privirile și interesul unor indivizi??? Foarte tare....
17
0
Cine plua mea e viviana sposug?
21
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768