REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Vlad Obu, încătușat în 2021 în Mamaia, a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane

Vlad Obu, încătușat în 2021 în Mamaia, a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane

Mirela PASCAL 15 iunie 2023 | 10:20 1726

Vlad Obu, pe numele său real Vlad Cristian Obuzic, din Galați, este cunoscut în mediul online din cauza declarațiilor controversate pe care le-a făcut de-a lungul timpului, cât și pentru aroganța pe care a făcut-o, în 2021, în timp ce se afla cazat într-un apartament de lux din Mamaia. Atunci, a umilit de la balconul apartamentului trecătorii, aruncând scaune de la etaj și sticle după ei și chiar propunând unor femei să-și omoare copiii pentru suma de 2.000 de lei, dar a și distrus ochelarii unui bărbat care se afla cu el, în apartament, la acel moment. Totodată, a distrus o mașină aflată în parcarea imobilului. S-a ales cu dosar penal pentru distrugere și pentru perturbarea liniștii publice, însă a scăpat rapid, după ce s-a înțeles cu victima, căreia i-a plătit 10.000 de euro, aceasta din urmă retrăgându-și plângerea. Acum, Vlad Obu, care este influencer și patron de videochat, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de procurorii DIICOT de trafic de persoane, constituire de grup infracțional organizat și instigare publică.

Vlad Obu, incatusat in 2021 in Mamaia, a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane

După multe ore de audieri, Vlad Obu, dar și alte trei persoane cercetate în același dosar au primit sentința judecătorilor. Aceștia își vor petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Cu toții sunt bănuiți că racolau și obligau mai multe tinere să producă materiale cu conținut sexual pentru platforme online. Fetele erau forțate să-și tatueze de brațe numele celor care le exploatau. În urma celor 13 percheziții efectuate la persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunilor menționate, au fost descoperite și ridicate 42 de telefoane mobile, 7 laptopuri, un ceas de lux, 20.900 de lei, înscrisuri de interes pentru cauză, precum și 3 autoturisme.

Vlad Obu a devenit cunoscut pentru practicile mai puțin ortodoxe, pe care, probabil, le-a învățat de la frații Tate, aflați în arest preventiv, după ce au fost acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Se pare că milionarii racolau fete, prin metoda „lover boy”, apoi le foloseau pentru conținut sexual, făcând bani de pe urma acestora.

Cum s-a făcut Obu remarcat la Constanța

Obu are aceleași pasiuni ca frații Tate: mașinile scumpe, băuturile de sute de euro și prezența femeilor frumoase, dar are și mai multe proprietăți de lux.Pentru cei care nu știu, sau au uitat, Obu s-a făcut remarcat și la Constanța.  S-a dat în stambă, în 2021, în mai multe videoclipuri, aruncând scaune de la balconul imobilului unde era cazat în Mamaia, umilind oameni, aruncând cu sticle după ei și chiar propunând unor femei să-și omoare copiii pentru suma de 2.000 de lei.Potrivit rechizitoriului, în noaptea de 07/08.08.2021, în jurul orei 3 dimineața, după ce a petrecut în clubul Breeze, aflându-se la o petrecere ce a avut loc într-un apartament din  zona de lux a staţiunii Mamaia, de faţă fiind mai multe persoane, aproximativ 15, a aruncat de la etaj, în parcarea din fața blocului, fără niciun motiv, cu un scaun pliabil peste balconul apartamentului, scaun ce a căzut peste autoturismul marca Jeep Wrangler, ce se afla parcat, provocându-i distrugeri, stârnind indignarea celor prezenți, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică. Ulterior, acesta i-a luat ochelarii de vedere ce aparțineau unei persoane aflate la petrecere şi i-a aruncat peste acelaşi balcon. A coborât să-i caute, însă nu i-a mai găsit, dar Obu a continuat să-l umilească de la balconul apartamentului.După ce Replica a făcut publice toate aceste fapte, Poliția s-a autosesizat, acesta fiind adus la audieri și reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. A scăpat lejer de pedeapsă, după ce bărbatul căruia i-a avariat mașina și-a retras plângerea. Cum? A primit, la mediere, suma de 10.000 de euro de la Obu, în final cel din urmă alegându-se doar cu o amendă penală.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Solutia este: INTERZICEREA STUDIOURILOR DE VIDEOCHAT si SALOANELOR DE MASAJ. Pentru ca prin studiourile de videochat sunt recrutate"elevele"romance inca de pe bancile liceului, de la varste fragede, fie prin"lover boys"si apoi sunt trimise"la produs"in alte tari. Nu-mi spuneti mie ca un"cetatean oarecare"ca mine cunoaste toate detaliile astea, iar "serviciile" romanesti NU CUNOSC. Cam tarziu ati reactionat, baieti! Cam tarziu! Aveti"sangele nevinovat" pe mainile voastre. Dar, oricum va doare in cot si probabil nici acolo. Rahatul asta din stire fix asa a procedat, detine studio de videochat si recruta pentru jegosii aia frati Ta.t.e si asa mai departe si le duceau"afara"ca pe vite, de fapt, ca pe"capre",caci aia sunt musulmani, daca imi intelegeti aluzia. N-am nimic cu practicarea videochatului, caci poate pentru multi batuti de soarta e"solutia salvatoare", dar sa faca fiecare de la el de acasa. ANAF e OK cu studiourile,ca isi ia"partea".Iar saloanele de mesaj produc"DOSARUL SHANGHAI"
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510