REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Vlad Pascu și-a recunoscut faptele, în dosarul tragediei de la 2 Mai

Vlad Pascu și-a recunoscut faptele, în dosarul tragediei de la 2 Mai

Virgil STOIAN 14 martie 2024 | 09:04 1922

Joi, 14 martie, la Judecătoria Mangalia se va judeca un nou termen în dosarul în care Vlad Pascu este judecat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului, după accidentul în care au murit doi tineri. Vă reamintim că la termenul anterior, magistratul care judecă acest caz, fiind vorba despre Ioana Ancuța Popoviciu, a întrebat dacă victima e în sală și a cerut buletinul băiatului mort. Tatăl băiatului a ieșit plângând din sală, la fel și alte rude și apropiați ai tinerilor uciși. Potrivit informațiilor noastre, Vlad Pascu a recunoscut în fața instanței faptele imputate de procurori, astfel că va beneficia de reducerea pedepsei cu o treime. În altă ordine de idei, Judecătoria Mangalia va stabili în perioada imediat următoare un nou termen pentru pronunțarea pe latura penală și va dispune disjungerea laturii civile, sens în care va fi acordat un nou termen. Vlad Pascu a declarat că recunoaște faptele descrise în rechizitoriu.

Vlad Pascu si-a recunoscut faptele, in dosarul tragediei de la 2 Mai Vlas Pascu

Primul termen din procesul de ucidere din culpă al lui Vlad Pascu s-a dovedit a fi un real eșec. Șoferul drogat a fost prezent prin videoconferință, preferând să se prezinte la procesul de prelungire al arestului preventiv, nu la cel în care a ucis două persoane. De asemenea, avocatul lui a fost la un protest în București și nu a putut să îl reprezinte. În cele din urmă, procesul a fost amânat. Următorul termen al procesului de ucidere din culpă al lui Vlad Pascu este în 14 martie, când șoferul drogat ar putea să își afle sentința.

Reamintim că la data de 19 august în jurul orei 05.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani și un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani. Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa cazul asta a inceput si presa din Romania sa vorbeasca despre amploarea traficului si consumului de droguri din Romania deci pedeapsa lui Pascu ar trebui sa fie de cel puzin 20 de ani cu executare in felul asta justitzia aratand ca lupta si ea impreuna cu celelalte institutzii ale statului contra drogurilor care ucid oameni,caci aici asta avem,o dubla crima plus vatamare corporala grava urmate de fuga drogalaului de la locul faptei fara sa anuntze organele de politzie despre isprava lui,adica aici s-a intamplat sa moara doar doi oameni,dar puteau sa moara si patru pe Vlad Pascu nu l-a interesat ce s-a intamplat cu grupul de oameni lovitzi de el,asta arata o lipsa totala de empatie fatza de oameni si un egoism dus la maxim.
2
0
Sa va iau in ranga, ba, meltenilor!
3
3
" va beneficia de reducerea pedepsei cu o treime" legi facute de infractori ptr infractori in urma cu putin timp nici nu facea inchisoare
4
2
DACA SI-A RECUNOSCUT FAPTELE..ESTE UN PUNCT...BONUS...INSEAMNA CA VA FI APRECIAT PENTRU CINSTEA LUI,SI VA FI ELIBERAT CA SA MEARGA LA FACULTATE,...VOM TRAI SI VOM VEDEA...SPER SA NU FIE ....ADEVARAT...ACESTI INDIVIZI MERITA SA STEA UNA SUTA ANI LA....BULAU... DOAMNE AJUTA..
7
1
Dacă nu a omorât pisici, ce vreți???!!!??
2
7

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016