REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
12.5° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Vlad Pascu, şoferul drogat, nu va fi judecat pentru omor calificat

Vlad Pascu, şoferul drogat, nu va fi judecat pentru omor calificat

Deria ISLEAM 15 iunie 2024 | 00:00 1839

Judecătoria Mangalia a respins, vineri, cererea de schimbare a încadrării juridice din ucidere din culpă în omor calificat, în cazul lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a accidentat mortal doi tineri la 2 Mai, considerând-o nefondată. Un nou termen de judecată în acest dosar a fost stabilit pentru 21 iunie, la ora 10:00.

Vlad Pascu, soferul drogat, nu va fi judecat pentru omor calificatVlad Pascu

Judecătoria Mangalia respinge ca neîntemeiată cererea de schimbare a încadrării juridice formulată de părțile civile Olariu Mihaela, Olariu Valentin, Olariu Maria - Selena, Olariu Maria, Olariu Marin, Tănase Andreea, Dinu Gabriela, prin avocat Ganea Daniela. Repune cauza pe rolul instanței și fixează termen de judecată la data de 21.06.2024, ora 10:00, cu citarea părților și a martorului Radu Gabriel, propus de părțile civile, inclusiv telefonic. Cu cale de atac odată cu fondul cauzei. Pronunțată prin punerea prezentei la dispoziția părților prin intermediul grefei instanței, astăzi, 14.06.2024," se arată în soluția pe scurt dată de Judecătoria Mangalia.

La termenul anterior de judecată, pe 7 iunie, au fost audiați părinții victimelor, alte rude ale acestora, precum și martori, timp de mai multe ore. Referitor la solicitarea avocatului victimelor de schimbare a încadrării juridice a faptei, judecătorul a spus că are nevoie de timp pentru a delibera, fiind stabilit termenul din 14 iunie. În octombrie 2023, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia l-au trimis în judecată pe Vlad Pascu, aflat în arest preventiv, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului.

Inculpatul este acuzat că, în dimineața zilei de 19 august 2023, a condus un autovehicul pe drumurile publice, fiind sub influența substanțelor psihoactive, iar la intrarea în localitatea 2 Mai a acroșat un grup de persoane care se deplasau pe marginea drumului. În urma impactului, au decedat O.A.S. (21 ani) și D.R.M. (20 ani), iar B.D.D. (18 ani), C.V.A. (20 ani) și I.C.I. (20 ani) au fost răniți. De asemenea, se reține că inculpatul a părăsit locul accidentului," au transmis procurorii la acea dată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba nu este el de vina cine il judeca astia trebuie sa fie dati afara toti din magistratura ,fara pensii.Sa ramana fara nimic si la puscarie alaturi de inculpat.
3
0
De ce nu se aplica legea Anastasia? Drogat si beat, ar trebui inchis pentru omor calificat. Niciodata pedeapsa cu suspendare!
4
0
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos ---> use.my/arctrum
0
4
Cum dr@cu sa scape , chiar asa prosteala pe fata? Pleaca ca Iorgulescu , se face baiat “ cuminte” in ochii la p****i
9
0
Romanistan, cea mai infecta si corupta vagauna din lume. Sper ca drogatul asta data viitoare sa omoare plozii celor care il scot nevinovat.
15
1
Treaba este aranjata! Scapa ieftin si asta...
17
2

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515