REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Vlad Pascu va face sărbătorile după gratii. Decizia instanţei este definitivă

Vlad Pascu va face sărbătorile după gratii. Decizia instanţei este definitivă

A.F. 19 decembrie 2023 | 19:11 963

Tribunalul Constanţa a decis ca Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri, să rămână în arest preventiv. Decizia instanţei este definitivă.

Vlad Pascu va face sarbatorile dupa gratii. Decizia instantei este definitivaVlad Pascu

Tribunalul Constanţa a hotărât, marţi, să respingă ca nefondată contestaţia lui Vlad Pascu la decizia Judecătoriei Mangalia de prelungire a arestului preventiv.

„Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Pascu Matei Vlad împotriva încheierii din 05.12.2023 a Judecătoriei Mangalia, pronunţată în dosarul penal nr. 4989/254/2023/a4. În baza art. 275 alin. 2 C.proc.pen. obligă contestatorul inculpat Pascu Matei Vlad la plata sumei de 400 lei cu titlu de cheltuieli judiciare efectuate de stat. Definitivă”, se arată în minuta instanţei.

Judecătoria Mangalia a decis, în 5 decembrie, prelungirea arestului preventiv pentru 30 de zile pentru Vlad Pascu.

În 19 august, Vlad Pascu a condus un autoturism pe DN 39, iar în jurul orei 5.25, în apropiere de 2 Mai, a intrat într-un grup de pietoni. În urma impactului, doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi.

Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului şi a fost găsit apoi de poliţişti în Vama Veche. Anchetatorii au stabilit că el se afla sub influenţa mai multor substanţe interzise, printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată, în luna septembrie, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Judecătoriei Mangalia.

De asemenea, într-un alt dosar, Vlad Pascu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, împreună cu părinţii săi, pentru trafic de droguri, pentru determinarea unei persoane să dea declaraţii mincinoase sau să nu prezinte probe şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri. Acest dosar va fi judecat la Tribunalul Bucureşti, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SPER DIN SUFLET SA PRIMEASCA DE SARBATORI CE AU PRIMIT COPII AIA PE CARE I-A OMORAT ,CRED CA PARINTII ACELOR COPII SUNT PREA CU BUN SIMT
5
0
I-auzi ma drogalaul criminal dorea sa petreaca sarbatorile de iarna acasa,mai magarule tu ai trimis doi oameni pe lumea cealalta pentru totdeauna si parintzi acestor copiii nu mai au sarbatori toata viatza lor iar tie ti se pare viatza grea pentru ca esti arestat ?,asta inseamna ca nu conshtientizezi gravitatea faptei tale si ai nevoie de cel puzin de 20 de ani de pushcarie,poate asha vei realiza ca le-ai distrus vietzile parintzilor tinerilor aia ucisi de tine,neintentzionat e adevarat dar asta nu conteaza pentru parintzi aia,durerea pe care oameni aia o traiesc nu este mai mica pentru ca tu nu ai ucis cu intentzie.
9
0
Este examenul vostru drogaților speciali, închisoare pe viață, asa cum cele doua suflete de copii stau în mormânt, în pușcărie sa crape și asta, dacă nu drogații speciali sa fie luați cu furci și topoare, este singura posibilitate sa scăpăm tara de acești nemernici
8
0
Nu v-ati obisnuit? La ce incadrare a faptei a avut grija parchetul, nu va mirati daca il vedem liber in 2-3 ani. Pensionarii speciali si-au facut si isi fac datoria in continuare. Cainii latra, ursul merge, ne mai iau si la misto eventual, iar prostii muncesc sa le plateasca veniturile imense, protejate de clasa politica care suna a si taxa de protectie. Rusineeeee!
10
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166