REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Vladimir Putin și Kim Jong Un au semnat un parteneriat strategic

Vladimir Putin și Kim Jong Un au semnat un parteneriat strategic

Mariana MURAT 20 iunie 2024 | 00:00 643

Încep să apară unele detalii, prin intermediul agențiilor de presă ruse, cu privire la ceea ce cuprind acordurile semnate astăzi de Rusia și Coreea de Nord la Phenian.

Vladimir Putin si Kim Jong Un au semnat un parteneriat strategicVladimir Putin și Kim Jong Un 

Cel mai interesant este că președintele Vladimir Putin a afirmat că include o clauză de apărare reciprocă: „Acordul de parteneriat cuprinzător semnat astăzi prevede, printre altele, asistență reciprocă în cazul agresiunii împotriva uneia dintre părți”. De asemenea, agențiile îl citează pe Putin care spune că, Coreea de Nord are dreptul de a se apăra și că Rusia și Coreea de Nord pot coopera militar, deși acordul este „de natură defensivă și pașnică”.

Acest pact de apărare reciprocă poate avea ramificații pentru războiul Rusiei în Ucraina. Ar putea ca Rusia să implice Coreea de Nord în conflict, invocând atacurile ucrainene asupra orașelor rusești precum Belgorod sau a regiunilor anexate Ucrainei pe care le consideră acum teritoriu rus.

De asemenea, apar întrebări despre ce ar putea face Rusia în continuare pentru a atenua sancțiunile impuse Coreei de Nord, după ce a refuzat recent reînnoirea grupului de supraveghere al ONU. Dincolo de detaliile mai captivante din spatele ușilor închise, Kremlinul spune că alte documente semnate includ acorduri privind construirea unui pod rutier peste granițe și cooperare în domeniul sănătății, educației medicale și științei, conform realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai descoperit și tu drop shippingul?
3
0
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos ------> use.my/arctrum
0
4

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166