REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Vladimir Putin, ultimul discurs public înainte de alegerile prezidenţiale

Vladimir Putin, ultimul discurs public înainte de alegerile prezidenţiale

Victor ROTARU 1 martie 2024 | 00:00 755

Vladimir Putin va avea astăzi ultimul discurs înaintea alegerilor de luna viitoare. PreÅŸedintele vorbeÅŸte în faÅ£a Adunării Federale, după ce ieri Transnistria i-a cerut protecÅ£ia. Toată atenÅ£ia e acum spre Moscova, asta pentru că Vladimir Putin va aborda mai multe teme.

Vladimir Putin, ultimul discurs public inainte de alegerile prezidentialeVladimir Putin

AÅŸteptăm o primă reacÅ£ie în cazul tensiunilor din NATO create de preÅŸedintele francez Emmanuel Macron cand a anunÅ£at că Franta ar putea trimite trupe în Ucraina.

Este aÅŸteptată o reacÅ£ie a lui Vladimir Putin ÅŸi dupa Congresul de la Tiraspol, unde liderii teritoriului separatist prorus din estul Republicii Moldova au cerut protecÅ£ia Rusiei. În plus, toata lumea se asteapta ca liderul de la Kremlin să vorbească ÅŸi despre soarta războiului din Ucraina.

La ora 11:00, discursul preÅŸedintelui Vladimir Putin va fi difuzat în 17 cinematografe din Å£ară, iar peste jumatate din locurile din salile de cinema au fost rezervate deja în urmă cu trei zile.

Vladimir Putin va anunÅ£a probabil obiectivele pentru următorii È™ase ani în care se asteapta să rămână preÅŸedinte. AnaliÅŸtii ruÅŸi spun că Putin va contura o trecere de la modelul forÅ£at al Rusiei înconjurate de duÅŸmani la modelul Rusia – nava amiral a dezvoltării, acesta va deveni conceptul de bază al mesajului.

Ar urma desigur şi să laude reuşita Rusiei de a respinge contraofensiva ucraineană din vara anului trecut, precum și capturarea oraşelor Avdiivka şi Bakhmut, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677