REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
18.4° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

Vlăduța Lupău, apel pe rețelele de socializare: „Avem nevoie urgent de orice grupă”

Vlăduța Lupău, apel pe rețelele de socializare: „Avem nevoie urgent de orice grupă”

Valentina CAMARA 19 decembrie 2022 | 00:00 438

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Vedeta se ajută de celebritatea sa pentru a ajuta și alte persoane la nevoie. Cântăreața a postat pe rețelele de socializare o poză prin care cerea ajutorul urmăritorilor pentru o fetiță din Cluj-Napoca.

Vlăduța Lupău este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește fanilor fiecare moment din viața sa. Recent, artista a cerut ajutorul urmăritorilor ei pentru o fetiță din Cluj-Napoca, care are nevoie de sânge.

Cântăreața, fiind și ea mamă de doar câteva luni, înțelege suferința prin care trece familia fetei și încearcă să ajute în orice mod posibil. Aceasta a făcut apel în mediul online, spunând că fetița are nevoie de orice grupă de sânge, întrucât va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

„ Avem nevoie urgent de orice grupă pentru Chirurgie 3 Cluj-Napoca. Numele fetei Mititelu Maria Miruna.

Se poate dona oriunde în țară.”, a fost mesajul transmis de Vlăduța Lupău, în mediul online.

Vlăduța Lupău, probleme după sarcină

Vlăduța Lupău  a explicat pe rețelele de socializare că regreta că nu a ascultat sfatul medicului și nu a luat vitaminele după sarcină. Aceasta le încurajează pe toate femeile care urmează să nască, să asculte sfatul specialiștilor. Pe lângă căderea părului, artista se confruntă și cu dureri de oase și de articulații.

„ Cele care sunteți însărcinate sau ați născut, neapărat să luați vitaminele pe care vi le recomandă ginecologul după sarcină. Eu am făcut greșeala și nu le-am luat. Cred că de acolo mă dor și oasele și articulațiile, îmi cade și părul.

Nu le-am luat, că m-am văzut cu sacii în car și nu le-am luat. Sincer, dacă aș da timpul înapoi aș lua cred că pachetul dublu, numai să scap de chestiile astea.

Dar, vă rog, cele care vreți să mă ascultați, nu faceți greșeala asta. Luați toate medicamentele pe care vi le recomandă doctorul după ce nașteți!”, a explicat Vlăduța Lupău, pe pagina sa de socializare, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303