REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
29.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Vloggeriţa Ana Morodan rămâne sub control judiciar

Vloggeriţa Ana Morodan rămâne sub control judiciar

Virgil STOIAN 24 iulie 2023 | 20:01 838

Ana Morodan rămâne sub control judiciar, au decis judecătorii. Vedeta a cerut ridicarea măsurii după ce a fost trimisă în judecată, dar magistraţii au respins cererea.

Vloggerita Ana Morodan ramane sub control judiciar

Vloggerița Ana Morodan rămâne sub control judiciar.

Decizia a fost luată astăzi de judecători, după ce "Contesa Digitală" a cerut ridicarea măsurii.

Vă amintim, Ana Morodan are dosar penal după ce a refuzat să-i fie luate probe biologice pentru a afla dacă a consumat droguri înainte de a provoca un accident rutier.

La sfârşitul lunii martie, un echipaj de la Poliţia Rutieră a făcut semn regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla Ana Morodan.

Şoferiţa nu s-a conformat, şi-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule, în urma accidentului rezultând pagube materiale.

"După stabilirea identităţii conducătoarei auto, poliţiştii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenţei alcoolului în aerul expirat, cât şi pentru stabilirea preliminară a prezenţei în organism a substanţelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat", transmitea la acea vreme Brigada Rutieră.

Ca urmare, vloggeriţa a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, dar ea a refuzat şi de această dată, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Încă o drogata e mare vedeta Un caracter infect care numai trebuia să aibă reclamă in presa
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768