REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
31.4° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Volodimir Zelenski atrage atenția UE: 'Războiul din Orientul Mijlociu deturnează atenţia' de la Ucraina

Volodimir Zelenski atrage atenția UE: 'Războiul din Orientul Mijlociu deturnează atenţia' de la Ucraina

Virgil STOIAN 6 noiembrie 2023 | 00:00 1132

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat sâmbătă că actualul conflict dintre Israel şi mişcarea islamistă palestiniană Hamas "a deturnat atenţia" de la războiul dintre Ucraina şi Rusia, informează AFP.

Volodimir Zelenski atrage atentia UE: 'Razboiul din Orientul Mijlociu deturneaza atentia' de la UcrainaVladimir Zelenski

"Este evident că războiul din Orientul Mijlociu, acest conflict, deturnează atenţia", a afirmat Volodimir Zelenski în timpul unei conferinţe de presă susţinută la Kiev alături de preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.
Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a ajuns sâmbătă la Kiev într-o vizită care nu fusese anunţată oficial.

Preşedintele rus Vladimir Putin încearcă să profite de războiul dintre Israel şi Hamas pentru a reduce sprijinul Occidentului pentru Ucraina, unde forţele ruse vor câştiga dacă SUA vor înceta să sprijine Kievul, au atenţionat marţea aceasta şeful diplomaţiei americane Antony Blinken şi secretarul american al apărării, Lloyd Austin, în timpul unei audieri în cadrul unei comisii din Senatul SUA, consacrată ajutorului pentru Ucraina şi Israel, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in nemernicia lor putin si zelenski considra ca razboiul lor e al tuturor, ce vor si unde vor sa ajunga nu se stie, tot ce se cunoaste dar nu sigur, este ca au murit sute de mi de oameni, sa distrus orase si totul putea fi evitat! Asemanarea intre cele doua razboaie e mult diferita dar cei ce le propaga sunt ...nemernici !
0
2
si de ce ar trebui sa stam cu ochii beliti spre ucraina?
3
3
Pai tu vrei ca toată lumea sa pupe Ucraina in c*r du-te și lupta pe front și taci din gura de 2 ani td plângi într-una nesimtitule
9
4
"papitoiul asta"se kaka în gura ta de țigan
8
15
"păzitorul astă-seară kaka în gura ta de țigan
9
13
papițoiul ăsta isi intrase in rol si nu poate sa accepte ca are sa-i scada box office-ul
18
7

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712