REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
22.9° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Volodimir Zelenski cere NATO garanţii de securitate înainte de aderare

Volodimir Zelenski cere NATO garanţii de securitate înainte de aderare

A.F. 17 aprilie 2023 | 00:00 770

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut ca NATO să ofere garanţii de securitate Ucrainei înainte ca această țară să adere la Alianță, în discursul său de sâmbătă seară.

Volodimir Zelenski cere NATO garantii de securitate inainte de aderareVolodimir Zelenski

"Garanţii de securitate eficiente pentru Ucraina (...) sunt necesare chiar înainte de a ne alătura Alianţei", a afirmat Volodimir Zelenski.

Liderul de la Kiev a abordat acest subiect şi într-o conversaţie telefonică cu preşedintele francez Emmanuel Macron.

Volodimir Zelenski doreşte o aderare accelerată la alianţa militară occidentală. O condiţie prealabilă pentru aderarea la NATO este însă ca ţara candidată să nu fie implicată în conflicte internaţionale şi dispute privind frontierele.

Vineri, ministrul ucrainean de Externe Dmitro Kuleba a declarat că țara sa nu ar trebui să mai treacă prin Planul de Acțiune pentru aderare - un proces care poate dura decenii și prin care statele candidate primesc asistență din partea Alianței, informează Agerpres.

Ministrul a făcut aceste precizări după ce parlamentul ucrainean a cerut accelerarea procesului de aderare menționând Summitul de la București din 2008, când s-a pus pentru prima dată probelma accederii Ucrainei la NATO.

"Ei au menționat decizia de la București. Îi înțeleg, pentru că decizia de la Summitul din București a fost fundația ideii ca Ucraina să intre în NATO", a spus Kuleba.

Ministrul spune însă că această declarație "trebuie înțeleasă în ideea că ni s-a propus statutul de membru la București și că este timpul să îl primim, dar nu în conexiune cu un Plan de Acțiune", a spus Kuleba, citează digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jelenschi, putina si inca cativa sunt oligarhii fara minte ai omenirii, au distrus vieti, familii, copii ,batrani, daca aveau minte si crez in Dumnezeu nu se ajungea aici!Lipsa rtiunii si credinteii naste momstrozitati si indeamna la nenorociri omenirea, asa a fost asa va fi!Frustati ai vremurilor noastre sunt destui, telul vieti lor e apasat de lucrurile ce nu au putut sa le realizeze, incearca sa speculeze mereu aceleasi drame ale vietii de neampliniri , ratateuri,aruncand cu otrava asupra altora si sunt satisfacutii ca i asculta si citesc cineva!Fiti demni si realisti ,viata i scurta!
1
1
Este inca UN MOTIV pentru care imi mentin parerea ca TEODOSIE M.A.C.H.E PETRESCU, fostul colaborator al SECURlTATll stalinisto-comunisto-ceausiste (LUCRU DOVEDIT OFICIAL, CU ACTE)este IMPOSTOR, un "fals profet", un ANTlHRIST si un SA7ANA IN SUTANA. Este intruchiparea raului, care si-a asociat imaginea BINELULUI pentru interesul personal sau al altora (INTERESUL RUSIEI), caci sataniZtul rusofilo-putinist TEODOSIE este "AGENT RUS" care face interesele Rusiei in ROMANIA. Pe langa faptul ca a colaborat cu SECURlTATEA sataniZto-ceausista, el a fost parte din ea. Iar pentru multi deja este cunoscut faptul ca o buna parte din SECURlTATEA ceausista a trecut sub stapanirea lui ILIESCU cand URSS si-a pus conducere marioneta in Romania in 1989 prin FSN. Apoi, mai departea FSN a devenit PSD lui Draqnea (nepot al singurului general roman medaliat de PUTIN, Liviu Draqnea-nepot al lui Marin Draqnea). Gruparile AUuRr+S0S vor alianta cu PSD pe viitor si sa "uneasca" Romania cu Rusia dupa 2024. Atentie!
22
2
Sa-i spui unui fanatic religios ca LUMINA SFANTA ar putea fi reprodusa printr-o reactie chimie secreta, e ca si cum i-ai spune unui copil ca "NU EXISTA MOS CRACIUN". Intelegeti? E aproape acelasi scenariu. De altfel, cel mai bun test ar fi sa vedem daca se mai aprinde LUMINA SFANTA cand vom sarbatori PASTELE in acelasi timp cu catolicii si toti ceilalti. Adica, voi aveti impresia ca DUMNEZEU ii iubeste doar pe ortodocsi si doar pentru ei trimita aceasta LUMINA SFANTA? Chiar atat de ignoranti sunteti? Credeti ca daca printr-o castastrofa naturala sau ceva de genul, ar exista un an in care nu s-ar mai putea organiza evenimentul de PASTE (de exemplu, daca s-ar darama cladirea in urma unui cutremur enorm sau in urma unor razboaie/accidentele nucleare in apropiere si in zona ar fi restrictionat total accesul oamenilor, din cauza radiatiilor nucleare etc. Credeti ca nu ar mai veni LUMINA SFANTA in acel PASTE si urmatoarele? Idolatizati LUMINA? Voi "CREDETI" doar pt. ca "ati vazut"? Fanatism?
22
2
Voi realizati ca daca SE VA DECIDE ca incepand cu anii urmatori SA NU MAI SARBATORIM PASTELE IN ACELASI TIMP CU SATANISTII pseudo-ortodocsi RUSI, atunci LUMINA SFANTA NU SE VA MAI APRINDE PENTRU RUSI? SUNTETI CONSTIENTI DE ASTA? SUNTETI CONSTIENTI CA FIX DE-AIA SE AGITA TEODOSIE "M.A.C.H.E" PETRESCU SI NU VREA ACEST LUCRU? EU UNUL VREAU SA VAD FIX ASTA, daca se va mai aprinde lumina sfanta pentru satanistii rusi. Exista si teoriile cu reactia chimica, cu lumanarile care contin fosfor alb si care intra in contact cu oxigen si apoi se aprind prin deja cunoscuta reactie chimica (peste 30-35 grade celsius in incapere). Deci, asta nu i-ar impiedica din a reproduce "experimentul". Ideea e ca "maretia Rusiei" va scadea din intensitate. Deci, nu ar mai fi Rusia "aparatoarea ortodoxiei" cum o considera multi. Rusia satanisto-putinista considera ortodoxia ca fiind "A EI". Vrea sa "biruie" intreaga ortodoxie globala un pseudo-patriarh al Moscovei Kiril(fost asasin, spion KGB codename "Mikhailov")
21
2
Iar pentru cei care nu stiti deja, TATARSTAN nu inseamna doar regiunea aia din actuala Federatie Rusa, "TATARSTAN inseamna aproape jumatate din regiunile din Federatia Rusa, pentru ca "rusi" cum ii numiti voi in mod eronat sunt maxim 40.000.000 (deoarece invadatorii rusi au avut "inspiratia" de a va arde manualele de istorie si a falsifica istoria si a va impune "adevarul istoric" pe post de "adevar" in cartile de istorie din scolile unde profesorii aveau kalasnikovul la ceafa, precum au facut-o cand Romania a fost sub ocupatie sovietica/rusa un istoria recenta). Pe langa MOSCOVITII din Moscova si din imediata apropiere, restul nu sunt nici ORTODOCSI RUSI, nu sunt nici "rusi" moscoviti, sunt in mare parte tatari, vorbitori de limba turca (cu accent sau fara, asemanator cum moIdovenii si limba romana vorbita de ei, dar cu accent). Deci, in afara de aproximativ 40.000.000 de "rusi" moscoviti", restul de pana la 145.000.000 sunt tatari/mongoli/caucazieni vorbitori de limbi caucaziene.
33
1
Dupa destramarea URSS, popoarele alea (regiunile anexate ilegal de moscovitii GRESIT NUMITI de unii "rusi") se vor revolta impotriva satanistilor din Kremlin si vor cere DESTRAMAREA "FEDERATIEI RUSIEI" (adica DESATANIZAREA RUSIEI PUTINISTE). Rusia are zilele numarate si argumentele sunt IREFUTABILE!!! Singura sansa a Rusiei acum sa mai faca fata impotriva Ucrainei si sa obtina ceva din razboiul asta sangeros, este sa mobilizeze cu forta intreaga populatie a Federatiei Ruse. ACEST LUCRU NU SE VA INTAMPLA NICIODATA! Aceasta mobilizare obligatorie ar duce la destramarea definitiva si ireversibila a Federatiei Ruse. Nici macar nu se va ajunge acolo, pentru ca va fi "razboi" direct in interiorul Kremlinului, intre satanistii de la conducere. Mobilizarea generala ar avea sens doar pentru a apara Federatia Rusa, dar nu are sens pentru a ataca o tara vecina precum Ucraina, mai ales ca este un popor "frate". Tatarstan si Sankt Petersburg au declarat deja ca vor sa iasa din Fed. Rusa, ca Ucraina
33
1
Se anunta CONTRAOFENSIVA UCRAINEANA! Daca va avea succes exista urmatorele variante: Ucraina isi elibereaza teritorile si ii impinge afara pe satanistii orci rusi si teroristi globali wagner-isis pana la granitele din ianuarie 2022 sau pana la granitele din 1991 (cu sau fara Crimeea, care ar fi "AUTONOMA" sau a Ucrainei, dar in niciun caz a Rusiei). Iar daca RUSIA nu poate "CU FORTA" sa "OBLIGE" Ucraina sa-i "cedeze" Donbasul sau Crimeea, atunci Rusia nu are cuvant de spus si nu poate santaja pe nimeni. Rusia nu ar mai putea ridica pretentii teritoriale, daca nici macar prin razboi nu le poate obtine. NU E LOGIC? Deci, Ucraina are acum ocazia sa bata cu pumnul in "masa negocierilor" si sa-i goneasca definitiv pe satanistii rusi din teritoriile ucrainene. WAGNER e KAPUT(distrus), de-aia Prigojin o da la intors. Stie ca va avea succes contraofensiva si pregateste "publicul rus" pentru INFRNAGEREA RUSIEI. Apare "noua legiune" chinezo-nord-coreeana. Mobilizarea generala=DESTRMAREA RUSIEI
32
1
De-aia plangi tu pe aici, tr0IuIe puTlNlST? Exista doar urmatoarele variante: UCRAINA INTRA IN NATO / Ucraina ramane neutra, dar reprimeste ARME NUCLEARE (putin probabil), arme nucleare pe care le-a cedat in 1994 prin Memorandumul din Budapesta, pentru a-i fi respectata integritatea teritoriala. Iar "in cel mai bun caz pentru Rusia", Ucraina ar primi arme nucleare si ar lasa CRIMEEA autonoma (nici a Ucrainei si in niciun caz a Rusiei) - Putin a fost declarat criminat de razboi EXACT CA HITLER si nu exista "varianta victoriei rusesti". Pur si simplu NU EXISTA. Acest razboi NU SE VA INCHEIA NICIODATA CU VIICTORIA RUSIEI! NICIODATA! Daca va fi nevoie, va incepe razboi mondial, iar NATO va castiga impotriva "primitivilor" ruso-chinezo-indieni, sau vom disparea toti in razboi nuclear. Nu visa la victoria Rusiei ca iti faci sperante degeaba! "PACE" intre Ucraina-Rusia ar insemna DOAR:1.Ucraina (re)inarmata nuclear(neutra, in afara NATO). 2. Ucraina in NATO. 3. DESTRAMAREA RUSIEI-WW3 si PACE!
31
1
A aparut bolnavu de serviciu cu comentariile lui lungi, si care isi da like singur de altfel. Trateaza-te ba baiatule.
4
21
Ma da-i naibii de ucraineni.
3
22
Iar pentru cei care nu stiti deja, TATARSTAN nu inseamna doar regiunea aia din actuala Federatie Rusa, "TATARSTAN inseamna aproape jumatate din regiunile din Federatia Rusa, pentru ca "rusi" cum ii numiti voi in mod eronat sunt maxim 40.000.000 (deoarece invadatorii rusi au avut "inspiratia" de a va arde manualele de istorie si a falsifica istoria si a va impune "adevarul istoric" pe post de "adevar" in cartile de istorie din scolile unde profesorii aveau kalasnikovul la ceafa, precum au facut-o cand Romania a fost sub ocupatie sovietica/rusa un istoria recenta). Pe langa MOSCOVITII din Moscova si din imediata apropiere, restul nu sunt nici ORTODOCSI RUSI, nu sunt nici "rusi" moscoviti, sunt in mare parte tatari, vorbitori de limba turca (cu accent sau fara, asemanator cum moIdovenii si limba romana vorbita de ei, dar cu accent). Deci, in afara de aproximativ 40.000.000 de "rusi" moscoviti", restul de pana la 145.000.000 sunt tatari/mongoli/caucazieni vorbitori de limbi caucaziene.
44
3
Dupa destramarea URSS, popoarele alea (regiunile anexate ilegal de moscovitii GRESIT NUMITI de unii "rusi") se vor revolta impotriva satanistilor din Kremlin si vor cere DESTRAMAREA "FEDERATIEI RUSIEI" (adica DESATANIZAREA RUSIEI PUTINISTE). Rusia are zilele numarate si argumentele sunt IREFUTABILE!!! Singura sansa a Rusiei acum sa mai faca fata impotriva Ucrainei si sa obtina ceva din razboiul asta sangeros, este sa mobilizeze cu forta intreaga populatie a Federatiei Ruse. ACEST LUCRU NU SE VA INTAMPLA NICIODATA! Aceasta mobilizare obligatorie ar duce la destramarea definitiva si ireversibila a Federatiei Ruse. Nici macar nu se va ajunge acolo, pentru ca va fi "razboi" direct in interiorul Kremlinului, intre satanistii de la conducere. Mobilizarea generala ar avea sens doar pentru a apara Federatia Rusa, dar nu are sens pentru a ataca o tara vecina precum Ucraina, mai ales ca este un popor "frate". Tatarstan si Sankt Petersburg au declarat deja ca vor sa iasa din Fed. Rusa, ca Ucraina
45
3
Se anunta CONTRAOFENSIVA UCRAINEANA! Daca va avea succes exista urmatorele variante: Ucraina isi elibereaza teritorile si ii impinge afara pe satanistii orci rusi si teroristi globali wagner-isis pana la granitele din ianuarie 2022 sau pana la granitele din 1991 (cu sau fara Crimeea, care ar fi "AUTONOMA" sau a Ucrainei, dar in niciun caz a Rusiei). Iar daca RUSIA nu poate "CU FORTA" sa "OBLIGE" Ucraina sa-i "cedeze" Donbasul sau Crimeea, atunci Rusia nu are cuvant de spus si nu poate santaja pe nimeni. Rusia nu ar mai putea ridica pretentii teritoriale, daca nici macar prin razboi nu le poate obtine. NU E LOGIC? Deci, Ucraina are acum ocazia sa bata cu pumnul in "masa negocierilor" si sa-i goneasca definitiv pe satanistii rusi din teritoriile ucrainene. WAGNER e KAPUT(distrus), de-aia Prigojin o da la intors. Stie ca va avea succes contraofensiva si pregateste "publicul rus" pentru INFRNAGEREA RUSIEI. Apare "noua legiune" chinezo-nord-coreeana. Mobilizarea generala=DESTRMAREA RUSIEI
45
4
De-aia plangi tu pe aici, tr0IuIe puTlNlST? Exista doar urmatoarele variante: UCRAINA INTRA IN NATO / Ucraina ramane neutra, dar reprimeste ARME NUCLEARE (putin probabil), arme nucleare pe care le-a cedat in 1994 prin Memorandumul din Budapesta, pentru a-i fi respectata integritatea teritoriala. Iar "in cel mai bun caz pentru Rusia", Ucraina ar primi arme nucleare si ar lasa CRIMEEA autonoma (nici a Ucrainei si in niciun caz a Rusiei) - Putin a fost declarat criminat de razboi EXACT CA HITLER si nu exista "varianta victoriei rusesti". Pur si simplu NU EXISTA. Acest razboi NU SE VA INCHEIA NICIODATA CU VIICTORIA RUSIEI! NICIODATA! Daca va fi nevoie, va incepe razboi mondial, iar NATO va castiga impotriva "primitivilor" ruso-chinezo-indieni, sau vom disparea toti in razboi nuclear. Nu visa la victoria Rusiei ca iti faci sperante degeaba! "PACE" intre Ucraina-Rusia ar insemna DOAR:1.Ucraina (re)inarmata nuclear(neutra, in afara NATO). 2. Ucraina in NATO. 3. DESTRAMAREA RUSIEI-WW3 si PACE!
45
5
O sa intre astia in Nato cand mi-o creste mie par in vf plii. Deja intinde coarda.
6
51
vrea neaparat sa intinda nenorocirea razboiului! sa sufere sufere si altii, de isprava lor!
6
41

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436