REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Vrabie se plânge că Vlădescu îi blochează proiectele la Medgidia

Vrabie se plânge că Vlădescu îi blochează proiectele la Medgidia

Replica API 22 iunie 2018 | 00:03 446

Primarul Valentin Vrabie: ‘Consilierii locali au blocat demersul meu de a rezolva problema prețului apei, respectiv reducerea cu 50% a acestuia’

Consilierii locali din Medgidia au fost convocați la mijlocul săptămânii în ședința ordinară a lunii iunie, în cadrul căreia au fost propuse spre aprobare 11 proiecte de hotărâre, din care doar șase au fost admise.

Astfel că, proiectul care vizează “Aprobarea actualizării documentaţiei tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici pentru Etapa 2 a proiectului „Modernizarea, extinderea şi optimizarea consumului energetic - sistem de iluminat public în Municipiul Medgidia” a fost admis. “Acesta are ca obiectiv îmbunătățirea calității iluminatului public prin realizarea unui sistem performant din punct de vedere al consumului energetic, precum și creșterea siguranței cetățenilor pe timp de noapte. S-a aprobat și repartizarea unei unități locative situate în bloc ANL, precum și repartizarea a două locuințe sociale din fond locativ de stat, în funcție de prioritatea stabilită prin lista de priorități pentru anul 2018.”, precizează autorităţile locale.

Celelalte două proiecte care au fost admise de consilieri sunt “Aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pe anul 2018” și „Aprobarea completării inventarului domeniului privat al municipiului Medgidia, conform Anexei la procesul verbal al comisiei de inventariere nr.3842/04.06.2018.”.

Primarul Valentin Vrabie: ‘Consilierii locali au blocat demersul meu de a rezolva problema prețului apei, respectiv reducerea cu 50% a acestuia’

Din nou, pentru a treia oară consecutiv, proiectul privind Modificarea și completarea H.C.L. nr.156/19.10.2017 privind aprobarea proiectului „Culture Eternity” finanţat prin România - Bulgaria Cross – Border Cooperation Operational Programme, în parteneriat cu Primăria oraşului Elena –Bulgaria, precum şi a contribuţiei de 2% din bugetul proiectului nu a fost admis. Programul include șapte județe din România și opt districte din Bulgaria.

Referindu-se la această situație, în care consilierii locali au refuzat să voteze mai multe proiecte, primarul Valentin Vrabie a declarat: ,,Proiectul de la punctul 1 ar fi adus în municipiul nostru peste 2 milioane de lei, bani nerambursabili pentru finanțarea Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice Dapyx. De asemenea, prin faptul că nu au votat proiectul referitor la mandatarea mea în calitate de reprezentant legal al Municipiului Medgidia în cadrul Adunarii Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Apa-Canal Constanţa”, în conformitate cu O.U.G. nr.109/2011, consilierii locali au blocat demersul meu de a rezolva problema prețului apei, respectiv reducerea cu 50% a acestuia. După o muncă de doi ani, în sfârșit astăzi, pe ordinea de zi a ședinței Asociației de Dezvoltare era supusă dezbaterii și aprobărării solicitarea cetățenilor referitoare la această problemă atât de spinoasă a apei. Prin această decizie a consilierilor, voința cetățenilor exprimată inclusiv prin organizarea mitingului din data de 12 mai 2018 a fost compet ignorată. Delegând-o pe doamna Luminița Vlădescu, tot acest demers al nostru a fost zadarnic”, a declarat edilul oraşului Medgidia.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu faci doar circ , ai distrus - ce a mai ramas - orasul ! hai sictir , mars la tara de unde ai evadat ! DOAMNE , UNDE ESTI TU ILSEI EFTIMIE SA VEZI CE SE INTAMPLA IN MEDGIDIA !!!!!!!!
2
0
Bei , Vali , ia-o pe Luminita si impreuna mergeti in vacanta , la turci sau la moroccani . Acolo , poti s-o vinzi , ori pe o camila , ori pe trei capre ...
1
2
Asta sa-ti fie invatare de minte dom' Primar, sa nu mai faci tu proiecte pe bani europeni! De ce sa platesti factura de la DAPYX pe bani europeni cand poti sa o platesti din bugetul local pe care il alimenteaza prostii din Medgidia prin taxele si impozitele locale? Data viitoare sa te-nveti minte si sa nu te mai pui cu noi astia de la PSD ca stii ca suntem jupanii p-aici!
2
2
UN MINCINOS JEGOS
9
3
Era mai bine daca ramaneai in comuna ta domnule Vrabie . Mai bine erai la tine fruntas . Ghiolbani din Medgidia nu stiu sa aprecieze efotul dumitale . Medgidia are nevoie de multe , in primul rand de igienizare . Cand intri in Medgidia vezi mizerie si tigani cu duiumu . Ai impresia ca intri in ghena de gunoi . Lasai domnule Vrabie , candideaza in comuna dumitale si stai linistit .
4
6
vrabie e un plangacios si un pisecios,ii lipseste barbatia.un golan
10
3
un mincinos notoriu vrabie
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510