REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

VREA să ajungă VICEPRIMAR la AGIGEA, dar PARCHEAZĂ ca la STÂNĂ

VREA să ajungă VICEPRIMAR la AGIGEA, dar PARCHEAZĂ ca la STÂNĂ

Replica API 14 decembrie 2020 | 00:34 5293

Controversatul Gabriel Ciobanu, care a candidat la alegerile locale, din septembrie, la Primăria Agigea, din parte USR, și care acum se vrea viceprimar, a dat cu bâta în baltă. Și-a parcat mașina de serviciu în centrul localității Agigea, pe contrasens, chiar în buza intersecției.

Potrivit informațiilor noastre, Gabriel Ciobanu lucrează la firma Schindler, ca reprezentant zonal. Pe 11 noiembrie, în jurul orei 18.45, mașina de serviciu a lui Ciobanu a fost parcată într-un mod în care, cu siguranță, îl recomandă pentru postul pe care și-l dorește, și anume de vice de Agigea. Mai exact, Ciobanu și-a lăsat mașina (aflându-se în afara orelor de program) în apropiere de intersecție, așa cum se poate observa în imagini, încurcând astfel traficul rutier, dar și pe contrasens. Din ciclul: se vrea viceprimar, dar parchează ca la stână.

Plângeri penale pe numele lui Ciobanu

Menționăm că Gabriel Ciobanu a candidat la alegerile locale din septembrie, din partea USR, râvnind la scaunul de primar. A pierdut bătălia, iar acum se vrea măcat vice. Prin urmare, joi, 12 noiembrie, a avut loc ședința de Consiliu Local la Agigea, pentru alegerea viceprimarului. Au fost două propuneri: Gabriel Ciobanu, de la USR, și Ștefan Dan Chiru, fostul viceprimar. După încheierea procesului de votare, secretarul comunei, în urma numărătorii voturilor, a constatat că cinci buletine de vot aveau semne distincte: plus, minus, în favoarea candidatului Gabriel Ciobanu. Semn că cineva a vrut să controleze voturile. Acest fapt a fost consemnat în procesul verbal al ședinței. Primarul Cârjaliu crede că cel care a vrut să controleze voturile, în schimbul unor sume de bani, este Matei Datcu. Urmare acestor fapte, Cristian Cârjaliu a mers la Parchet și a formulat plângere penală pe numele lui Gabriel Ciobanu, dar și pe numele lui Datcu, patronul de la Pescăria lui Matei, pentru dare de mită, dar și pe numele consilierilor locali care și-au semnat buletinele, pentru dare de mită. Viceprimarul nu a mai fost ales, au fost 7 voturi pentru Ciobanu, 7 pentru Chiru și două buletine anulate.

Acuzat că vindea droguri

Mai mult decât atât, Gabriel Ciobanu a fost acuzat de mai multe persoane, inclusiv de primarul Cristian Cârjaliu că, în urmă cu 10 ani, ar fi vândut droguri. Acesta și-ar fi închiriat un spațiu, în zona KM 4-5 din Constanța, unde a deschis un astfel de „magazine de vise”. Sub ce formă a închiriat acest spațiu? I-ar fi spus proprietarului că dorește să vândă acolo ceaiuri. De fapt, nu erau ceaiuri, ci droguri sintetice. Când proprietarul a aflat ceea ce făcea Gabriel Ciobanu, i-a reziliat imediat contractul.

„El a vopsit geamurile de la stradă ca să nu se vadă ce este înăuntru și vecinii mi-au spus că persoana care ți-a închiriat nu vinde ceaiuri ci etnobotanice. Mă cunoșteam cu tatăl lui, el nu știa că face așa ceva. Mi-a spus că nu se mai înțelege cu el, nu îl mai ascultă. Eu i-am spus lui și i-am explicat că urăsc ceea ce face. Pe mine, dacă mă prindea mama cu o țigară, rupea mătura pe spatele meu. L-am dat afară și am închis. Am pus gratii. El vindea la geam. Media de vârstă a celor care veneau la magazin era de 20 de ani.” a declarat proprietarul magazinului închiriat de Ciobanu.

Citește și: Cârjaliu zice despre un candidat la Primăria AGIGEA că a fost VÂNZĂTOR de ETNOBOTANICE

EXCLUSIV! CÂRJALIU, PLÂNGERE penală pe numele patronului de la Pescăria lui MATEI și al lui Ciobanu, de la USR

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e bun de instructor auto, de viceprimar E CEL MAI BUN!!! Te pomenesti ca nu avea nici centura...
5
0
Parcheaza mereu ca si cum nu ii pasa de nimeni
6
2
Deci USR a adus 'omul nou' in politica. Ha ha ha... Comerciant de etnobotanice. Bun asa.
7
5
MUYE Fagabou muye. Neam de mokanes tzigoina romanes
6
6
Nu a gasit alt primar locuitorii din Agigea? Asta care este? Tot asta?
9
2
de la 10.37. Frumos apelativ, nuu? Poate pentru cei veniti de la Vascauti, Agigea pare metropola. La impozitele venite din port si la taxele mai mari decat in Constanta, se putea ceva mai bine... Cate decenii vor mai trece pana cand va fi rezolvata canalizarea. Aveti statie de epurare sau dejectiile merg direct in lacul Agigea? Sa nu msi vorbim de drumurile asfaltate de mantuiala, de constructiile aiurea, de lipsa unui plan de urbanism serios... Va place cum este insirat Lazu? Va meritati soarta.
9
3
Cum se parcheaza la stana ? Ca noi nu stim.
10
4
Schindler e o societate de ascensoare din Elvetia,,,una din cele mai bune din lume,,,stiam ca sunt seriosi asa ca ma astept ca-n urmatoarele doua saptamani sa fie dat afara,,,nu au ei nevoie de drogangii needucati !
8
6
niste papagali
8
4
Si replica scrie asa zise articole tot ca la "stana" ca sa folosim titlu de kaka. Nici un ziar nu v-ar angaja. Cei mai slabi jurnaliti ii gasesti la replica de cta
15
3
Sunt altii ghiolbani pe functii mari in stat,asa ca un viceprimar intr-o localitate micuta poate fi si el mai lipsit de educatie civica,asa cum se obisnuieste de fapt sa fie sefimea romaneasca,pusa politic,nu pe baza de calitati dovedite.
5
2
Articolul este scris incalcand toate normele, nici nu poate fi numit articol... O palavrageala scrisa pe genunchi.. nici eu nu il sustin pe Ciobanu dar articolul asta.... Este praf
16
4
cu stirile astea de rahat
15
6
Mai dar prostavan mai esti ! Se vede ca esti rupt in cur ! Agigea arata mai bibe ca alte orasele si ... este comuna ! De asta isi vand constantenii apartamentele si se stabilesc in Agigea !
7
11
aleg mereu un militian. Vreau sa stiu si eu un lucru, cine a vazut militian gospodar in viata lui? Ardelenii aleg si cinstesc primavara pe gospodarul satului. Dobrogenii aleg, smecherul catunului....
15
6
Baaa ati inebunit?toata lumea parcheaza pe partea asta !nu vedeti ca mai e o masina parcata in fata?ce s cu articolele astea !asta a parcat masina gresit dar CHIRU PARCHEAZA ALTCEVA IN ALTCINEVA
17
5
Maricele nici nu stii cat de mic ai sa devii.in Lazu totul e praf ,in agigea tot ce a facut la misto in ultimul an in csmpanie se strica.nu lasa pe nimeni sa intre in primarie ca le divulga jocurile!chiriu e sclavul lui maricel
15
2
visezi! Caragheorghe se prezinta drept membru fondator si la cum a jucat la locale-parlamentare, a incercat sa impuste loc de parlamentar, dar avand garantia ca ramane consilier, nu il vad eu, atat de agatat fiind de functii, sa renunte la usr. Lacomia si ipocrizia scufunda romania
9
3
Sunt curios de ce Replica are asa pata pe baiatul asta... Cineva sigur ii plateste pe mercenarii astia sa scrie despre el. Urmatorul articol: Carjaliu are datorii la intretinere!!
24
8
Cum sa fie ales viceprimar unul care a nenorocit mii de tineri ? Mai oameni buni ... in ce tara traim ? Romania chiar a ajuns teritoriul traficantilor ? Citim si ne minunam de tupeul unora !
19
10
OPEL???? IAR OPEL???
5
6
Pai daca are OPEL cum vreti sa parcheze????
11
6
AGSistii, s au ajuns cu plangeri penale cand bolat jr sta la senior sa ii puna par de pe jos in cap
9
1
de ce sa-si dea demisia?Habar nu ai ce vorbesti....
8
17
Draga USR , nu stiu ce este in neregula cu tine dar dai impresia ca vrei ca vrei sa te autodistrugi. Promovezi in pozitii publice tot felul de persoane dubioase si pe urma te mai miri de ce ai un scor mic in alegeri. Caragheorghe , o demisie de onoare se impune , ma gandesc ca exemplul tau poate fi urmat si de alte demisii de bun simt. Garip , Ochiulet , Cocargeanu , Gima , ati receptionat mesajul ?
21
11

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620