REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
21.5° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Vrei să fii jandarm?! Gruparea Mobilă Tomis Constanța face angajări!

Vrei să fii jandarm?! Gruparea Mobilă Tomis Constanța face angajări!

Replica API 12 septembrie 2022 | 13:42 3021

Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanța organizează concursuri în vederea ocupării a cinci posturi vacante, prin încadrare directă sau rechemare în activitate, astfel:

- 1 post de ofițer specialist II - C.S.T.I.C. – Structura de Securitate (Anunț – Concursuri pentru ocuparea unor posturi de ofițer de execuție, prin rechemarea în activitate sau încadrare directă | Structura de securitate – Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța (jandarmeriamobilatomis.ro));

- 1 post de ofițer specialist II – A.P.I. – Protecția Mediului (Anunț – Concurs pentru ocuparea unor posturi, prin rechemarea in activitate sau încadrare directă | API – Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța (jandarmeriamobilatomis.ro));

- 1 post de ofițer specialist I - C.T.I. – Comunicații și Tehnologia Informației (Anunț – Concursuri pentru ocuparea unor posturi de ofițeri de execuție , prin rechemarea în activitate sau încadrare directă | Tehnologia Informației – Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța (jandarmeriamobilatomis.ro));

- 1 post de subofițer principal în cadrul compartimentului Resurse Umane (Anunț – Concurs pentru ocuparea unor posturi de subofițeri, prin rechemarea in activitate sau încadrare directă | Resurse umane – Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța (jandarmeriamobilatomis.ro));

- 1 post de subofițer casier principal în cadrul compartimentului Financiar (Anunț – Concurs pentru ocuparea unor posturi de subofițer de execuție, prin rechemare în activitate sau încadrare directa | Financiar – Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța (jandarmeriamobilatomis.ro) ).

Transmiterea cererilor de înscriere la concursuri și a celorlalte documente stabilite în conținutul anunțurilor se face doar în perioada 12-20 septembrie 2022, exclusiv online, la adresa de e-mail: resurseumane@jandarmeriamobilatomis.ro .

Toate documentele necesare se scanează și se transmit pe adresa de e-mail menționată, în format PDF, termenul limită pentru transmiterea celorlalte documente constitutive ale dosarelor de recrutare fiind 23 septembrie 2022.

Toate informațiile privind cerințele posturilor, condiții de încadrare, calendarul concursurilor, formularele necesare, inclusiv tematica și bibliografia pot fi obținute accesând link-urile atașate posturilor.

Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea examenului /concursului pot fi obţinute de la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Constanţa tel: 0241.623435 interior 24100, în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prioritate au cei din lumea interlopa ..asta ptr. ca ei conduc orasul etc.
1
0
sa stil sa dai cu gaze si sa iei multa mwie !!!
1
0
Stii sa dai cu parul ?...Esti admis
0
0
Noroc, de noi astia din pleava generala ca ne ocupam de toti coruptii si stim sa cantam rap.
0
0
Sa fi g**s , Sa ai putere , Carte multa nu se cere , Hai la Jandarmerie ! Jandarmeria ... arma noastra cea mai multa , cea mai p*****a !
1
0
Adunatura de p****i jadarmeria
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513