REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Vremea rea face ravagii la Constanța

Vremea rea face ravagii la Constanța

Victor ROTARU 18 noiembrie 2023 | 15:51 6205

Vremea rea face ravagii la Constanța, pompierii constănțeni intervenind în mai multe situații pentru a degaja copacii căzuți pe carosabil, dar și în alte situații limită.

Vremea rea face ravagii la ConstantaCopac căzut pe strada Răscoalei 1907

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în Constanța, pe strada Progresului nr. 5, acolo unde o izolația a fost desprinsă de pe mansarda blocului. La fața locului a intervenit Detașamentul Palas cu o autoplatformă și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Update:

Militarii au fost solicitați să intervină în Constanța, pe strada Chiliei, nr. 5, bl. B, sc. B., acolo unde un bloc a fost inundat. La fața locului a interveni Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Update:

Militarii au intervenit în Palazu Mare, pe strada Revine, nr. 7, acolo unde un copac a căzut pe  carosabil. La fața locului a intervenit detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Pompierii au fost solicitați să intervină pe podul dintre localitatea 2 Mai și Mangalia, acolo unde un fir de telefonie încurcă circulația. La fața locului a intervenit Secția Mangalia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Vremea rea face ravagii la Constanta

Pompierii au fost solicitați să intervină în Medgidia, pe centură, acolo unde un copac a căzut pe carosabil. La fața locului a intervenit detașamentul Medgidia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Militarii au fost solicitați să intervină în Constanța, pe strada Ion Corvin, numărul 7, acolo unde un copac a căzut pe carosabil. La fața locului a intervenit detașamentul Port cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Un panou publicitar a căzut în Mamaia Nord

Militarii au fost solicitați să intervină în Mamaia Nord, în sensul giratoriu de la Hanul Piraților, acolo unde a căzut un panou publicitar.

Pompierii au fost solicitați să intervină în Constanța, pe strada Sandu Aldea, nr. 17, acolo unde un copac a căzut pe carosabil.

Update:

Militarii au fost solicitați să intervină la ieșire din Hârșova, acolo unde un copac a căzut pe carosabil.

Pompierii au intervenit în zona Brick Lumina, acolo unde un stâlp electric este în pericol de cădere.

Vremea rea face ravagii la ConstantaCopac căzut în Năvodari

Vântul a doborât un copac între Amzacea și Topraisar. Un acoperiș a fost smuls de vânt în localitatea Biruința, pe strada Semănătorului nr.3.

Update:

Pompierii au fost solicitați să intervină în Mamaia Nord, pe strada T1, Constanța, strada Căiuți cu Unirii, dar și pe drumul ce leagă Comana de Negru Vodă, acolo unde copacii au fost puși la pământ de către vânt.

Update:

Acoperișul unui bloc din Cernavodă, de pe str. Mihai Eminescu, a fost desprins. La fața locului a intervenit Detașamentul Cernavodă cu un ASAS și o autospecială de Descarcerarea.

Vremea rea face ravagii la ConstantaCopac căzut în Năvodari

Alți trei copaci au fost doborâți de vânt în zona Hanul Morilor, în Năvodari și pe Strada Zmeurei.

Update:

Pompierii au fost solicitați să intervină în Constanța, pe strada Arcului și Delfinului, acolo unde 2 copaci au căzut pe carosabil.

Update:

Acoperiș căzut Complex Spectrum, str. Pescarilor, nr. 67. Intervine A2001 det. Fripis.

Autobuzele electrice ale flotei CT BUS nu circulă momentan

Vremea severă din ultimele ore a făcut ca în anumite zone din oraș carosabilul să fie inundat. Prin urmare, temporar autobuzele electrice au fost retrase în circulație. Sunt întârzieri provocate de condițiile meteorologice pe mai multe linii. Se circulă cu dificultate. Autoritățile recomandă tuturor cetățenilor să evite momentan deplasările.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
partidului care a vandut lu ENEL. Pentru copacii cazuti multumim partidului spatiului verde, pentru care copacul e mai important decat poponarul, poponarul mai important decat omul si Oharnesian mai importanta decat toti astia, desi e doar printre primii doi.
0
0
De mai bine de 12ore oamenii stau fara curent ,in zona gării din Constanta,zona Abator,bătrâni in casa și copii care îngheață de frig din cauza lipsei de curent,am anunțat Enel ,dar cum bine știți la prima vijelie suntem nepregătiți,Rușine......mai rău ca pe vremea dictaturii .. .
0
1
Bine ca avem parcari cu plata in tot orasul, restul nu mai conteaza.
9
4
Replica, faceți investigații referitor la legea 154/2021. Se aplică de la 1/01/2024?
2
5
Apa și spuma
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510