REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
20.5° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Vulpița de la Acces Direct este din nou însărcinată!

Vulpița de la Acces Direct este din nou însărcinată!

Valentina CAMARA 3 mai 2023 | 00:00 666

Vulpița de la Acces Direct este din nou însărcinată! Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe rețelele sociale pe care le deține, la doar câteva săptămâni după despărțirea de Viorel Stegaru. Ce fotografie a postat pe internet.

Vulpita de la Acces Direct este din nou insarcinata!

În urmă cu câteva săptămâni, Vulpița de la Acces Direct a anunțat separarea de Viorel Stegaru. Cu toate că nimeni nu îi vedea despărțiți, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

Cazul ei a fost extrem de mediatizat de la prima apariție și până la ultima. Veronica și partenerul ei de viață, Viorel Stegaru, erau prezenți în platoul emisiunii mai în fiecare ediție, în urmă cu mai bine de un an de zile.

Vulpița de la Acces Direct, din nou însărcinată

Vulpița și Viorel Stegaru au fost doi dintre cei mai controversați invitați din platoul emisiunii "Acces Direct". Se pare că, de-a lungul timpului, ei au tras critici dure din partea publicului și chiar și a vecinilor. Însă, cu toate acestea, erau și persoane care îi admirau pe cei doi de la distanță.

După plecarea din emisiunea de la Antena 1, nimeni nu a mai știu nimic de ei, cel puțin până acum. Dacă în urmă cu câteva săptămâni s-a zvonit că s-au despărțit, iar fostul partener a fost cel care a confirmat această veste, iată că acum, un alt anunț i-a pus pe toți pe gânduri.
Cum pregătești acest desert după secretul marilor bucătari

Au trecut câteva săptămâni de când Viorel Stegaru a anunțat despărțirea de ea și a confirmat public că va rămâne cu ambii copii. Însă, acum, Veronica a anunțat că este însărcinată.

Astfel, totul s-a întâmplat într-o postare pe contul personal de Instagram, acolo unde Vulpița de la Acces Direct a publicat o imagine cu o burtică care pare a fi de graviduță. Așadar, ea a dat de înțeles că urmează să devină mamă pentru a treia oară.

Și asta nu este tot. Veronica a mai lansat și o provocare. În acceași fotografie, ea i-a invitat pe urmăritorii săi să ghicească și ce zodie ar urmă să fie bebelușul pe care îl poartă în pântece, printr-un link pe care l-a atașat imaginii postate.

”Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e”, a scris Veronica Stegaru în dreptul imaginii cu burtica de gravidă, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303