REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Vulpița regretă despărțirea de Viorel Stegaru?

Vulpița regretă despărțirea de Viorel Stegaru?

Valentina CAMARA 25 aprilie 2023 | 00:00 437

Vulpița și Viorel Stegaru s-au bucurat mai bine de jumătate de an de atenția publicului, care i-a îndrăgit și apreciat, datorită poveștii de viață a celor doi soți din Blăgești. Totuși, după ce au dispărut din lumina reflectoarelor, relația dintre Veronica și partenerul ei pare că s-a destrămat ușor, ușor, ajungând astfel în pragul despărțirii.

Vulpita regreta despartirea de Viorel Stegaru?

Anunțul că relația lor a ajuns la final a fost făcut chiar de Viorel Stegaru, pe pagina personală de Instagram, însă chiar și așa, Vulpiței pare că îi este dor de tatăl copiilor ei.

Chiar dacă în ultima perioadă Vulpița nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare, recent, tânăra a făcut o postare neașteptată pe Instagram. Aceasta a publicat o fotografie în care apare alături de Viorel, ceea ce i-a trimis pe internauți cu gândul direct la faptul că Veronica și-ar dori o împăcare cu fostul soț.

Copiii celor doi soți au rămas în grija lui Viorel Stegaru

În urmă cu mai bine de o lună, Viorel Stegaru a anunțat pe pagina personală de Instagram că el și mama copiilor lui, Veronica sau Vulpița, așa cum este cunoscută de o țară întreagă, nu mai formează un cuplu. Totuși, în aceeași postare, bărbatul a ținut să precizeze că cei doi copii minori pe care îi are împreună cu fosta parteneră au rămas în grija lui. 

De asemenea, la finalul postării, Viorel Stegaru și-a rugat fanii să nu îi mai adreseze întrebări legate de Vulpița.

„Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copiii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt”, a fost mesajul pe care Viorel Stegaru l-a transmis, pe pagina personală de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303