REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
30.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Wiz Khalifa a fost săltat de poliție după ce a fumat marijuana pe scenă la festivalul Beach Please! Video

Wiz Khalifa a fost săltat de poliție după ce a fumat marijuana pe scenă la festivalul Beach Please! Video

Georgiana BOGLEA 14 iulie 2024 | 08:49 4445

Rapperul american Wiz Khalifa, care a cântat aseară la festivalul Beach, Please! de la Costinești, a fost ridicat de polițiști după ce a fumat marijuana pe scenă. Agenţii au aşteptat mai întâi ca artistul să-şi termine concertul. Concert, de altfel, mult aşteptat de zeci de mii de fani, care au ţipat cât i-au ţinut plămânii pe ritmurile antrenante ale pieselor acestuia. Cu toate astea, petrecerea de la malul mării a continuat până la răsărit. Azi e ultima zi de distracţie, iar pe scenă va urca mult aşteptatul Travis Scott. 

Wiz Khalifa a fost saltat de politie dupa ce a fumat marijuana pe scena la festivalul Beach Please! Video

Deşi apariţia pe scenă a lui Wiz Khalifa a fost o explozie de bucurie pentru petrecăreţi, artistul a fost nevoit să treacă după concert şi pe la secţia de poliţie. Cântăreţul ar fi fost săltat de agenţi pentru că ar fi fumat marijuana pe scenă, chiar în timpul show-ului. 

Wizz Khalifa, ridicat de poliţişti după ce  afumat marijuana pe scenă
Artistului i s-a părut normal un astfel de comportament, deşi în România consumul de droguri este ilegal. Wiz Khalifa s-a lăudat chiar şi pe Instagram, unde a postat o imagine din culesele spectacolului, în care, pe lângă mâncare şi băuturi, apar şi două ţigări cu marjuana. Asta chiar dacă Festivalul Beach Please promovează o campanie antidrog. 

În ciuda incidentului neplăcut, concertul lui a fost unul din cele mai aşteptate momente din festival. Distracția a continuat până în zori, iar petrecăreţii s-au bucurat din plin de atmosfera explozivă.

"E un moment special pentru toată lumea. E cel mai tare festival. Pentru Wiz Khalifa am venit", spune un petrecăreţ.

Babasha, aplaudat pe scena Beach, Please!
Malul mării a vibrat şi când pe scena principală de la Beach Please a urcat cântăreţul Babasha, care în urmă cu o lună a cântat pe scenă alături trupa Coldplay, în Capitală. 

"A fost o nebunie totală. Sunt foarte încărcat. Sunt foarte fericit de tot ce s-a întâmplat aici. Sunt foarte încărcat sufleteşte. Sunt mai motivat să muncesc în fiecare zi şi să îmi continui visul", spune Babasha.

Zeci de mii de tineri au ţipat cât i-au ţinut plămânii şi-au dansat până la epuizare pe ritmurile antrenante ale muzicii sale.

"E cel mai tare! E din Bacău de la noi! Îl iubesc! "

"E cel mai tare! Pentru el am venit. Lumea ştie să aprecieze ce trebuie, iar Babasha este foarte apreciat de noi", au spus mai mulţi tineri.

Plini de viaţă şi de entuziasm, tinerii au uitat de oboseala acumulată după trei nopţi de pomină şi-au fredonat neîncetat pe piesele artistului preferat. Iar prestaţia cântărețului n-a fost de-ajuns pentru mulţimea care şi-ar mai fi dorit măcar o melodie de la el.

"Vă iubesc din inimă! Mulţumesc pentru cel mai bun an din viaţa mea!", a spus Babasha. 

Spectacolul de la malul mării nu se opreşte aici. În această seară pe scena principală de la Beach Please va urca mult aşteptatul Travis Scott, conform observatornews.ro

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța:

La data de 14 iulie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea unui bărbat (cetățean SUA), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc. Față de cel în cauză, a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale. Din cercetări a reieșit că acesta, pe parcursul unui recital susținut în cadrul unui festival de muzică ce se desfășoară în stațiunea Costinești, județul Constanța a deținut peste 18 grame de canabis (drog de risc) și a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis, sub forma unei țigări artizanale.  Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Judeţean Constanța și Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fuuutuuuva biserica in gura mamii voastre de natie spurcata de romani p****i cu biserica voastra cu tot si legi de k*t
0
0
Cel mai bun exemplu ar fi fost de la polițiști: să îl ia de pe scenă în timp ce cânta! sau, ce ? Pierdea banii Selly? Polițiștii ar fi făcut adevăratul spectacol, copii au plătit să vadă realitatea, iată...
0
0
Vai ,saracii tineri . Cat de p****i sunt. Sa te duci la niste paraziti , la niste maimute sa te scalambai ca ele . Despre Sely ? Un smecher , fara carte care stie sa fraiereasca tinerii si sa le incaseze banii . In fond asta-i Romania educata . Sa vedeti peste 30 ani cine ne vor conduce ?
13
0
De ce nu l-a luat poliția din culise cand fuma efectiv? A așteptat... ce? Să vadă lumea siguranța și încredere? Era cel mai bun exemplu! Nu a spus Selly că nu promovează drogurile? Și nu au respectat polițiștii care au stat acolo zi și noapte să îi păzească! O apă nu le-au dat... câtă nesimțire! Selly , te rog, să faci niște cursuri de logopedie, măcar acum, la vârsta asta...cam târziu ptr tine... dar să nu îi strici pe cei mici. Că îți permiți...
11
1
Pai ce ai facut mai dimocrati! Ai crezut ca vii aici la maimute si faci ca n kakatul ala de tara a ta! La puscarie animalule!!
12
2
Selaru e baiat destept(nu pt. mult timp) stie sa traiasca pe banii unor p****i.Sunt atatea lucruri interesante pe youtube pe care sa le inveti dar idiotii vor sa vada ce mai ragaie Sely,si ne mai miram de ce unii nu iau Bacu'.de ce nu muncesc.......
23
0
Tzigan j***s
14
2
După ce sa vândut r*mânia urmează distrugerea tineretului Mulți tineri fără educație se aruncă în festivaluri cu droguri și băutură Statul roman e principalul vinovat nu le oferă la tineri niciun viitor Tinerii sant băgați în festivaluri la temperaturi caniculare Cineva trebuie să răspundă pentru acest haos de ingramadeala cu temperaturi nocturne ridicate și promovare de droguri pe scenă
22
2
Ii beliți pu la pe r*mânește nu faceți nimic
7
11
La anul fac si eu o adunare din asta macar la concertele mele se fumeaza narghilea.
3
4
Daca si asta e festival, inseamna ca tineretul nu mai are nicio sansa. Mai bine manele decat textele cu si despre sex. Incitare la ura, violenta si pornografie. Oare nu se sesizeaza niciun organ?
29
2
Cam despre asta este acest festival. In acest timp, organizatorii mai fac un meleon pe dreapta.
15
0
Un concert j***s,drogați,versuri obscene și tot ce vrei....si este plin de minori! Oare autoritățile nu vad ce se intampla acolo??? Se îmbogățește jegosul ala de Sely pe spatele copiilor prezenți la mizeria aia de doi lei
41
1
Numai spuma romaniei, vorba lui bunelu circ și pâine
19
1
Am avut si noi mari scriitori amatori de alcool. Lui Nikita Stanescu ,din cauza alcoolului i s-a stricat pateul si a murit. Bob Marley se droga,alti mari artisti luau droguri cu nemiluita. treaba e ca erau mari artisti . Altii sunt mai mult consumatori de droguri si alcool,fara sa aiba si valoare in adevaratul sens al cuvantului. Ceva talent acolo,ca pentru niste chefuri ,insa nu se compara cu marii artisti. Nu orice alcoolic sau drogat devine poet sau cantaret din ameteala. Am avea strazile pline de arta publica.
18
1
E prea smecher prea greu ca sa fie fie ridicat
8
19

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510