REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Yoannes a plecat de acasă după despărțirea de Narcisa Moisa

Yoannes a plecat de acasă după despărțirea de Narcisa Moisa

Valentina CAMARA 18 februarie 2023 | 00:00 515

Yoannes și Narcisa Moisa au ajuns din nou la despărțire, asta după ce în trecut și-au mai dat o șansă și au ales să continue mariajului. Din păcate, lucrurile între ei s-au schimbat în ultima vreme, iar cântărețul ne-a declarat, în exclusivitate pentru Spyenews, că au decis împreună să se separe. El a fost cel care a făcut primul pas și a plecat din casa în care locuiau împreună cu cei doi copii.

Yoannes a plecat de acasa dupa despartirea de Narcisa Moisa

După ce în trecut au mai traversat o despărțire, dar au decis să-și mai dea o șansă și să se împace, iată că din nou sunt probleme în cunoscutul cuplu format din Yoannes și Narcisa Moisa, cei doi cântăreți de manele.

Yoannes spune de ce s-a despărțit de Narcisa Moisa. El a plecat de acasă

Yoannes a anunțat pe pagina sa de Instagram că s-a despărțit de mama celor doi copii ai săi, iar reporterii Spynews.ro au luat legătura cu artistul pentru a afla mai multe detalii despre separarea care s-a produs recent.

Cântărețul ne-a mărturisit că de câteva zile nu se mai înțelegeau deloc, au tot existat discutații și ajungeau să se certe din tot felul de motive, astfel că au luat decizia amândoi că mai bine ar fi să se separe.

Yoannes și Narcisa Moisa deja nu mai locuiesc împreună, el fiind cel care a plecat de acasă lăsând-o pe cântăreață să rămână cu cei doi copii.

”De câteva zile nu prea ne mai înțelegem, ne certăm din orice, ne aruncăm vorbe grele și am considerat că e mai bine așa, am luat amândoi decizia asta. Nu mai locuim împreună, am decis să stăm o perioadă separați să vedem ce mai simțim unul pentru celălalt. Copiii au rămas cu ea, eu am plecat puțin de acasă. Eu am plecat de acasă. Nu am mai vorbit”, a spus Yoannes.

Yoannes susține că Narcisa Moisa s-a schimbat în ultima vreme

Mai mult de atât, Yoannes susține că de când a plecat de acasă nu a mai vorbit nimic cu soția lui și că aceasta ar fi și foarte orgolioasă, dat fiind faptul că nu îi mai scrie niciun mesaj și nici nu îl mai sună.

Cântărețul precizează că Narcisa Moisa s-a schimbat foarte mult în ultima vreme, nu o mai recunoaște și nu înțelege ce e cu ea. Bărbatul precizează că soția lui i-a adresat mai multe cuvinte urâte.

”E orgolioasă, nu dă niciun mesaj, nu mă sună, s-a schimbat foarte mult în ultimul timp, nu știu ce e cu ea. S-a schimbat dintr-o dată, de ziua mea a fost foarte supărată, mi-a aruncat vorbe urâte, nu știu de ce s-a schimbat așa dintr-o dată”, a mai zis el.

În urmă cu două săptămâni, Narcisa Moisa și Yoannes erau plecați în vacanță în Republica Dominicană, iar bărbatul spune că acolo totul a fost perfect și nici urmă de ceartă sau discuții mai aprinse între ei.

Acum Yoannes a precizat că lasă totul în seama timpului și așa vor decide dacă mai trebuie sau nu să-și dea vreo șansă.

”În vacanță a fost foarte mișto, totul a fost perfect, nu ne-am certat nicio secundă. Lăsăm acum timpul să decidă și dacă e mai mai fim împreună vedem...”, ne-a mai zis Yoannes pentru spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine plm mai sunt si tziganii astia...?!?
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303