REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Zeci de AMENZI pentru parcări neregulamentare, date de Poliția Locală

Zeci de AMENZI pentru parcări neregulamentare, date de Poliția Locală

Replica API 13 februarie 2019 | 01:20 652

Zi de zi, polițiștii locali constănțeni sunt pe străzi, pentru a veghea la respectarea normelor privind menținerea curățeniei, privind ordinea și liniștea publică, dar și a celor rutiere. Și, tot zi de zi, aceștia aplică sute de amenzi. Într-o singură zi, lună, 11 februarie a.c., polițiștii locali au amendat 84 de persoane pentru staționări neregulamentare.

Luni, 11 februarie a.c., polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 211 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 37.558 lei.

Au fost constatate: 24 abateri pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al unității administrativ teritoriale; 25 de abateri pentru tulburarea ordinii și liniștii publice în zone de interses public și în cartierele de blocuri sau case; 84 încălcări ale legislației rutiere, cele mai multe pentru staționări neregulamentare, 17 sancțiuni privind nerespectarea normelor legale privind evidența, domiciliul, reședința și actele de idetitate ale cetățenilor români, 50 sancțiuni pentru nedeținerea titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun.

„Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure ordinea de drept a constănțenilor, Direcția Generală Poliția Locală Constanța solicită cetățenilor să semnaleze faptele de natură antisocială la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.

Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M,i s,a aratat mie in vis ca trebuie cladite blocuri,multe blocuri fara locuri de parcare ,cu Divinitatea nu te poti contra!
0
0
Sa curga cu amenzi la soferii nesimtiti!
2
1
bai confort urban..in locurile unde ati pus parcari cu plata prin sms, puneti fratilor si niste parcometre, cu fise, bacnote etc ca sa poata plati omul k lumea. nu doar sms, si ala da eroare dupa 15 minute dupa ce l ai dat, cand deja tiai luat amenda...
7
0
va face primaria parcari etajate si voi parcati pe unde apucati. NESIMTITILOR !
2
2
de ce nu faceti parcari noi in oras si cartiere ? ca astea sunt de acum 40 de ani,voi nu ati facut un loc nou de parcare in orasul asta,pe mircea in fata la profi este nevoie,pe tomis la fel pe lenin pe lapusneanu etc? in cartiere la fel ,apoi dati amenzi bai politisti locali hoti ai primariei
4
1
De ce dracu nu merg pe jos unde au treaba, astia care se plang, ca si asa nu munceste nimeni in orasul asta! In miezul zilei este plin de masini; toti se plimba si merg la mall-uri !
9
1
Toti avem nevoie de locuri de parcare insa avem si ceva bun.,..incep sa dispara soferii cocalarii care parcheaza aiurea blocand circulatia sau caile de acces si se cred buricul pamantului.
6
0
amenzi in lipsa ! Masina poate fi a altcuiva , amendati soferul . Masina e de firma , circula multi cu ea , amendati soferul .
7
2
E una la Spital , nu ajunge ? Cate vreti ? Vreti in tot orasul acum , las-o incolo de treaba chiar asa nu puteti merge cativa km pe jos ??
10
2
Dar unde sunt parcarile?
18
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166