REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Zeci de intervenții ale pompierilor tulceni

Zeci de intervenții ale pompierilor tulceni

Victor ROTARU 20 iunie 2023 | 00:00 804

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea au fost în weekendul ce tocmai a trecut la datorie pentru siguranța cetățenilor.

Zeci de interventii ale pompierilor tulceni

De vineri, 16 aprilie și până în această dimineață, pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea au participat la 35 de intervenții.

Misiunile salvatorilor au vizat: 

  • Acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD în 14 situații;
  • Asigurarea măsurilor PSI în urma 2 a două accidente rutiere;
  • Asistență și asigurarea sprijinului Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea în 5 cazuri;
  • Asigurarea securității la incendii la evenimente cu public numeros, în două situații în comuna Jurilovca la inaugurarea noului port turistic;
  • Stingerea incendiilor în 6 situații în urma cărora au ars peste 1.500 de mp de vegetație uscată, iar din fericire, pompierii au salvat peste 200 de ha de orz și în alt caz 2 ha de grâu. De asemenea, în cazul unui incendiu în localitatea Agighiol care inițial a fost anunțat ca fiind un incendiu de vegetație uscată, până la sosirea pompierilor flăcările s-au propagat la două anexe gospodărești riscând să ajungă și la o locuință. Din fericire, prin intervenția rapidă a pompierilor, incendiul a fost localizat și lichidat în scurt timp, astfel pagubele fiind limitate;
  • Căutarea și salvarea a 4 persoane rătăcite în Munții Măcinului. În zilele de sâmbătă și duminică, salvatorii Secției de Pompieri Măcin au intervenit cu autoritățile locale și rangerii parcului Munții Măcinului pentru localizarea și transportul unor persoane care s-au rătăcit pe traseele munților hercinici. După aproximativ două ore, în ambele situații, persoanele au fost reperate și coborâte la poalele munților unde au fost evaluate medical nefiind necesar transportul acestora la unități medicale.  
     

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016