REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
20.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Zeci de mașini de epocă au făcut senzație în Piața Ovidiu

Zeci de mașini de epocă au făcut senzație în Piața Ovidiu

Replica API 1 mai 2022 | 00:02 3741

Vremea bună de la malul Mării Negre, din acest weekend, i-a îndemnat pe constănțeni să iasă în număr tot mai mare la plimbare în aer liber. De asemenea, turiștii au dat năvală la malul mării cu ocazia minivacanței de 1 Mai. Veniți din toate colțurile țării vremea nu i-a oprit în camerele de hotel așa că au ieșit la plimbare prin centrul vechi al Constanței. Atracția principală au fost mașinile de epocă, ale căror motoare vor răsuna duminică, 1 mai, în stațiunea Mamaia.

În minivacanța de 1 mai turiștii au dat năvală la malul mării. Chiar dacă vremea nu a fost una prea prietenoasă, turiștii nu s-au lăsat și au ieșit la plimbare.

Veniți cu mașina proprie, sau cu autocare, cei sosiți pe litoral au străbătut sute de kilometri pentru a simți briza mării.

Sâmbătă, 30 aprilie a.c., zeci de persoane s-au aflat în centrul vechi al Constanței. Cu copii, cu nepoți, cu animale de companie, constănțenii și turiștii au luat cu asalt orașul.

Paradă de mașini în Piața Ovidiu

Zeci de automobile de epocă de o rară frumusețe au fost atracția principală a constănțenilor, dar și a turiștilor, în Piața Ovidiu. 50 de mașini au putut fi admirate, zilele acestea, și studiate, pentru prima dată după pandemie.

Duminică, 1 mai, în jurul orei 12:00, participanții la eveniment vor porni în paradă către Mamaia Nord- Năvodari.

Video:

Măsurile dispuse de autorități, pentru gestionarea perioadei de 1 Mai, la nivelul județului

Vineri, 29 aprilie, la ora 13:45, în Sala Ovală a Prefecturii Constanța, au avut loc declarații de presă susținute de prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, alături de reprezentanții instituțiilor MAI. Tema principală a declarațiilor a reprezentant-o măsurile dispuse de autorități, pentru gestionarea perioadei de 1 Mai, la nivelul județului. „Motivul întâlnirii de astăzi este acela de a prezenta măsurile pe care forțele MAI le-au avut în vedere pentru asigurarea și garantarea liniștii și ordinii publice în perioada care urmează. Am avut și vom avea pe parcursul săptămânii următoare discuții cu cei care răspund de ceea ce înseamnă calitatea serviciilor turistice, atât operatorii HORECA, cât și instituțiile cu atribuții în controlul și verificarea acestor operatori. În momentul de față avem aproximativ 700 de polițiști angrenați în activitățile de ordine publică, siguranță rutieră, feroviară”, a declarat prefectul Silviu Coșa. În toate sectoare de ordine publică vor fi alocate forțe suplimentare, aproximativ 1200 de polițiști fiind prezenți pe litoral.

Andreea VREJOIU, Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768