REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
30.4° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Zeci de MESAJE de condoleanţe, pe pagina de Facebook a profesoarei găsită MOARTĂ în casă alături de fiu

Zeci de MESAJE de condoleanţe, pe pagina de Facebook a profesoarei găsită MOARTĂ în casă alături de fiu

Replica API 26 iunie 2021 | 00:33 32145

Zeci de persoane au postat mesaje de condoleanţe pe pagina de Facebook a profesoarei de la liceul Decebal găsită moartă în casă alături de fiul său. Mădălina Ivănescu era profesoară de fizică la Liceul Decebal din anul 2017 și inspector școlar.

Autoritățile l-au găsit pe tânăr spânzurat, iar pe mama lui întinsă pe jos, în dormitor. Fiul său, Radu, urma să susțină examenul de bacalaureat, absolvind Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Potrivit vecinilor, tânărul ar fi fost în depresie, stresat fiind din cauza examenului.

„Întotdeauna cu zâmbetul pe buze, gata să sară în ajutor. Drum lin spre stele, Mădălina!“

„Am avut bucuria de a colabora cu Mădălina într-un proiect STEM. Astăzi am aflat cu multă tristețe vestea dispariției sale prea devreme. Dumnezeu să o odihnească!“

„Dumnezeu să-i ierte!! Mereu ați fost pentru noi și ne-ați ținut partea la orice. Nu îmi vine să cred, sincer.“

„Evident nu mai are cine să citească aceste rânduri..... Și totuși nu pot să nu spun că mi s-a dus o parte din suflet când am auzit...... Vă știu pe amândoi parcă de-o viață, iar pe Răducu de mic....de o seamă cu al meu copil.....Ce tragedie, Doamne..... Sunt în stare de șoc.....“

„Drum lin printre îngeri, Doamna mea bună! Dumnezeu sa va odihnească în pace! Sincere condoleanțe!“, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe rețeaua de socializare.

Radu juca la Clubul de baschet BC Athletic Constanța

Și clubul de baschet BC Athletic Constanţa a transmis, vineri, condoleanţe echipei de juniori din oraş, CSS 1 Athletic, după decesul jucătorului Radu Ivănescu. ”Suntem alături de familia greu încercată a Gladiatorilor de la CSS1-Athletic Constanta U18. Vestea tristă de azi a fost una pe care nu ne-am fi dorit să o auzim vreodată, și anume că suntem mai puțini. Vom păstra cele mai frumoase amintiri de pe parchet și ne vom aduce aminte de momentele din teren și din tribune trăite alături de cei care azi ne-au părăsit. Sincere condoleanțe!“

Și echipa Phoenic Simona Halep, unde juca Radu, a transmis condoleanțe. ”Cu profundă tristețe am primit astăzi vestea trecerii în neființă a unuia dintre sportivii de mare perspectivă ai baschetului constănțean și totodată ai familiei Phoenix Constanța. Dispariția prematură a celui care a fost Radu Ivănescu a lăsat un gol uriaș în sufletele noastre, iar tot ce ne-a rămas acum este să ne rugăm pentru sufletul lui și al mamei sale, Mădălina Ivănescu, cu speranța că sunt într-un loc mai bun acum. Suntem alături de familia îndurerată, pe care o asigurăm de tot suportul nostru în aceste vremuri crunte pe care le traversează.”, a scris echipa de handbal Phoenix CSU Simona Halep.

A.F.

Citește și: O PROFESOARĂ de la LICEUL DECEBAL și FIUL ei, găsiți MORȚI în CASĂ, la CONSTANȚA

Citește și: SOȚUL femeii găsită MOARTĂ în casă, alături de fiul ei, este DIRECTOR la Ministerul TINERETULUI

Citește și: Cadavrele profesoarei de la Decebal și al fiului, duse la MORGĂ! Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sa-i ierte,in fata morti zecile de mesaje de aici sunt ca si in cazul unui mort necunoscut fara nici macar un mesaj.
6
2
R.I.P., Dear Fiends!
6
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016