REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
29.4° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Zelenski a vizitat în regiunea Zaporojie unităţi implicate în contraofensivă

Zelenski a vizitat în regiunea Zaporojie unităţi implicate în contraofensivă

A.F. 16 august 2023 | 00:00 167

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a vizitat marţi în regiunea sudică Zaporojie unităţi ale forţelor armate implicate în contraofensiva Kievului pe frontul Melitopol, a anunţat biroul prezidenţial, citat de EFE.

Zelenski a vizitat in regiunea Zaporojie unitati implicate in contraofensiva

Zelenski a ascultat rapoartele comandanţilor acestor unităţi cu privire la desfăşurarea ostilităţilor şi a discutat cu aceştia şi cu personalul combatant cele mai problematice aspecte ale provocărilor cu care se confruntă.

În special, reprezentanţii forţelor armate au subliniat necesitatea de a primi mai multe dispozitive radioelectronice şi sisteme de apărare antiaeriană pentru linia frontului, care să-i ajute să contracareze atacurile avioanelor de luptă şi ale dronelor inamice.

De asemenea, au solicitat mai multe drone, deoarece acestea se epuizează rapid în condiţii de ofensivă.

Zelenski a cerut ca solicitările armatei să fie înregistrate în mod organizat, astfel încât acestea să poată fi studiate de echipa comandantului-şef al forţelor armate şi transmise aliaţilor străini ai Ucrainei.

Luni, preşedintele ucrainean a vizitat posturile de comandă ale mai multor brigăzi staţionate pe linia frontului în regiunea Doneţk.

"Există întotdeauna o imagine generală, există rapoarte despre fiecare zonă, despre fiecare brigadă. Dar este important să vorbim direct cu luptătorii despre experienţa de război a celor care sunt pe teren", a scris ulterior Zelenski pe canalul său Telegram, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699