REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.5° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
22.5° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Zelenski apare din nou pe linia frontului - Vizită într-un oraș intens bombardat de ruși

Zelenski apare din nou pe linia frontului - Vizită într-un oraș intens bombardat de ruși

Valentina CAMARA 24 martie 2023 | 00:00 292

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a deplasat joi la Herson (în sudul ţării), unde a vizitat o parte din infrastructura distrusă de trupele ruse, au relatat surse ale Biroului prezidenţial de la Kiev pe contul acestuia de Twitter, potrivit EFE şi AFP.

Zelenski apare din nou pe linia frontului - Vizita intr-un oras intens bombardat de rusi

Această deplasare în Herson are loc la o zi după ce preşedintele Zelenski a efectuat o vizită la forţele ucrainene care apără oraşul asediat Bahmut în regiunea Doneţk (estul ţării).
Regiunea Herson a fost ocupată de trupele ruse încă de la începutul invaziei, dar apoi a fost parţial recucerită de trupele ucrainene.

Volodimir Zelenski s-a deplasat la Posad-Pokrovske, conform imaginilor difuzate de preşedinţia ucraineană, o localitate care a suferit importante distrugeri şi a fost ocupată de trupele ruse până la retragerea lor toamna trecută.

Miercuri, Zelenski i-a decorat pe soldaţii care participă la apărarea oraşului Bahmut şi a fost informat la faţa locului despre situaţia din teren, unde au loc cele mai crâncene lupte de pe frontul ucrainean de mai multe luni de zile.

Surse militare ucrainene au declarat că Rusia încearcă în continuare să preia controlul asupra Bahmut (est), dar că asalturile sale pierd din elan, iar armata ucraineană 'va profita de aceasta foarte curând' pentru a-i alunga pe ruşi complet din zonă, potrivit știripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si maine va plange putin pe post sa fie ajutat cu tehnica militara ce doar el este scutul Europei.
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436