REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Zelenski, după întâlnirea cu Biden: 'Negocierile au fost cruciale!'

Zelenski, după întâlnirea cu Biden: 'Negocierile au fost cruciale!'

Valentina CAMARA 22 februarie 2023 | 00:00 746

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus că spune că negocierile cu președintele american Joe Biden, aflat într-o vizită surpriză la Kiev, au fost „fructuoase” și „cruciale". "Sperăm ca 2023 să devină un an al victoriei.

Zelenski, dupa intalnirea cu Biden: 'Negocierile au fost cruciale!'

Zelenski a spus că va continua să facă tot posibilul pentru a se asigura că lumea democratică "câștigă în această luptă istorică".

Ucraina se confruntă cu o perioadă foarte dificilă, adaugă el, dar va face "realizări istorice" cu ajutorul SUA și al restului lumii. "Negocierile de astăzi au fost foarte fructuoase, foarte importante și cruciale", a spus Zelenski, adăugând că rezultatele vor avea cu impact pe câmpul de luptă.

Armele cu rază lungă de acțiune au fost, de asemenea, un subiect de discuție, alături de alte tipuri de sprijin militar care nu au fost furnizate până în prezent, continuă el. "Reconstituirea și recuperarea justiției este, de asemenea, importantă... iar agresorul trebuie să își asume responsabilitatea pentru agresiune și să ramburseze daunele", a spus Zelenski, înainte de a mulțumi SUA pentru sprijinul acordat, potrivit știripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca cei trei de mai jos. Cu pwla !
2
0
Zelenski a spus că spune că negocierile de luni....calumea exprimare
0
0
Întâlnire specială între mortul și milogul In loc să vă întâlniți pentru pace vă întâlniți pentru armament Americanii vroia de mult un război cu rușii că sânt la distantă mare Europenii au cazut in plasă ca pestele De la război e numai haos preturi duble la aproape tot salarii de mizerie Jocul va continua dacă vor spune europenii stop Ucrainenii sânt tot ruși uitații ce fac in zona Deltei ei nu știu ce e civilizație Actorul își joacă bine rolul
1
2
Multa mwe cu kkt biden multa mwe cu kkt zelenski multa mwe cu kkt tuturor sustinatorilor
2
2
Multa mwe cu kkt ucraina multa mwe cu kkt zelenski
6
17

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436