REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
22.4° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Zelenski râde de Putin: Am supraviețuit la cinci tentative de asasinare ale lui

Zelenski râde de Putin: Am supraviețuit la cinci tentative de asasinare ale lui

Ana Maria LIPAN 22 noiembrie 2023 | 00:00 996

Președintele ucrainean, Volodymyr Zelenski, susține că a respins încercările repetate ale rușilor de a-l asasina, considerându-le ca fiind la fel de grave ca o criză de Covid. Liderul de la Kiev a declarat că cel puțin "cinci sau șase" comploturi de a-l ucide au fost dejucate de serviciile de informații ucrainene.

Zelenski rade de Putin: Am supravietuit la cinci tentative de asasinare ale luiVolodymyr Zelenski

Într-un interviu pentru The Sun, președintele a mai spus că voința Ucrainei de a învinge Rusia lui Vladimir Putin rămâne puternică - și că "la nivel moral, nu există niciun impas". El a spus că poporul său s-a săturat de "raiduri aeriene permanente", s-a săturat să fie bombardat, s-a săturat să aibă casele distruse și pe cei dragi uciși.

În ceea ce privește încercările de a-l elimina, Zelenski a declarat că primul complot a provocat panică - ca și prima epidemie de Covid. Dar după aceea nu au mai fost atât de rele. Vorbind cu jurnaliștii la sediul său din fortăreața Kiev, Zelenski a recunoscut că a pierdut urma tuturor încercărilor de a fi ucis de când Rusia a declanșat o invazie la scară largă pe 24 februarie anul trecut.

Președintele a spus: "Prima încercare este foarte interesantă, pentru că este prima dată, iar după aceea este ca la Covid, este vorba doar de serviciile de informații, transmițând că încă un grup a venit în Ucraina pentru a ”încerca” acest lucru”, a spus Zelenski, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe tine te cheama ivan da-ti-as mwie cu kkt !!!
1
0
Zelenski nu are motive sa rada de cineva,cand populatia tarii lui sufera nasol de tot. Pe langa astea,nici o tara in conflict nu a mai fost ajutata in asa de mare masura de atatea alte tari,care si-au pus inclusiv economiile si nivelul de trai al propriilor populatii pe namol,cum este Ucraina. Din respect pentru cei ce ajuta,Zely trebuie sa renunte la ironii. Nu e cazul si gata. Mai bine sa fie atent la coruptii din tara lui,ca are ce vedea. Dupa razboi,nu avem nevoie sa revina raketii la noi nici contrabandistii. Suntem satui de secaturile noastre,nu vrem si din import.
2
1
Auzi Zelenski, vrei să fii crezut? Totuși - o recomandare. fii băiat cuminte.
2
3
Bravo Zelenski, iti uram o viata cat mai lunga !
5
3
Un p***t care rade.
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712