REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Zelenski spune că a fost ținta a "peste 10 tentative de asasinat" din partea lui Putin

Zelenski spune că a fost ținta a "peste 10 tentative de asasinat" din partea lui Putin

Victor ROTARU 9 martie 2024 | 14:39 733

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski susține că a scăpat de "peste 10" tentative de asasinat din partea rușilor. Informația i-a fost furnizată de serviciile secrete ucrainene.

Zelenski spune ca a fost tinta a 'peste 10 tentative de asasinat' din partea lui PutinVolodimir Zelenski

După vizita de miercuri, alături de premierul grec Kyriakos Mitsotakis, la Odessa, Zelenski a spus că nu știe dacă Moscova a vrut să încerce să îl ucidă.

"Eram într-o vizită oficială când, la 300 de metri distanță, a fost trasă o rachetă balistică", a declarat el pentru postul de televiziune italian Rai: "Așa că e greu de spus dacă au vrut să mă asasineze".

Deși nu a vrut să spună dacă de data aceasta a fost într-adevăr ținta Kremlinului, șeful statului ucrainean a dezvăluit că a fost ținta mai multor tentative de asasinat de la începutul războiului.

„Vladimir Putin a încercat să mă asasineze de mai mult de 10 ori, asta spun serviciile de informații", a declarat el: "Nu știu dacă acesta este numărul exact. Eu nu le calculez".

Nu este prima dată când Zelenski vorbește despre acest subiect. Într-un interviu acordat The Sun la sfârșitul anului 2023, președintele ucrainean a afirmat că cel puțin "cinci sau șase" comploturi pentru a-l ucide au fost dejucate de serviciile de informații ucrainene, notează antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca el a scapat zecile de mii de ucraineni morti pe front nu avut asemenea noroc. Este timpul ca președintele actor sa se gândească si la alte soluții. Trebuie gasita o altă cale,rusii au pierdut totul pe plan extern ,au o situatie economica grea și nu vor mai da inapoi. Ucraina are tot dreptul să se apere insa trebuie sa se analizeze sacrificiile umane si materiale produse de invadatori . Președintele nostru profesor l-a demis pe ministru apararii pt ca a afirmat că razboiul se va termina tot la masa tratativelor. Acesta era un politruc însă presedintele actor l-a demis pe seful armatei cel mai competent militar pt ca nu a fost de acord cu planul ofensivei Să asculte cel putin aliații ,marile puteri prietene care iti dau cele mai bune sfaturi si ajutoare uriase.Prietenii vor obosi cândva si vor inchide robinetul cu bani.
2
0
Mue ucraina
0
0
Mai taie din ele dă-le dracu ca prea o forțezi
2
1
Io cred ca nevasta-sa a fost tinta...cand isi cumpara bijuterii de la Tiffany.
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016