REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ziua Armatei Române, marcată la Constanța! Video

Ziua Armatei Române, marcată la Constanța! Video

Mirela PASCAL, Victor ROTARU 25 octombrie 2023 | 09:25 3981

Ziua Armatei Române reprezintă un moment de înaltă prețuire și omagiu adus ostașilor români care au luptat pentru independența și integritatea teritorială a statului român, iar pentru a îi cinsti eroi și pentru a marca această zi de sărbătoare și recunoștință, militarii din Forțele Navale Române și din cadrul Brigăzii Mecanizate Mărășești participă miercuri, 25 octombrie a.c., la ceremonii militare și religioase, organizate în garnizoanele București, Constanța, Brăila, Mangalia, Tulcea și Babadag. 

Ziua Armatei Romane, marcata la Constanta! VideoOficialitățile constănțene marchează Ziua Armatei

În Constanța, militarii marchează Ziua Armatei Române la „Monumentul Victoriei” din Parcul Arheologic, la ora 10.00, cu o ceremonie militară și religioasă, iar de la ora 19.00, militarii Forțelor Navale Române se vor retrage cu torțe pe traseul Bulevardul Tomis - Sala Sportului - Strada Traian - Parcul Arheologic - Monumentul Victoriei. La eveniment participă și oficialitățile constănțene, precum președintele CJ, Mihai Lupu, care a precizat că „25 octombrie este o zi de referință pentru poporul nostru. În numele CJ vă urăm sănătate”. La ceremonie a făcut act de prezență și primarul Vergil Chițac, dar și subprefectul Șenol Ali.

Ziua Armatei Romane, marcata la Constanta! VideoZiua Armatei, sărbătorită la Constanța

Video:

.

Ziua Armatei Romane, marcata la Constanta! Videofanfara a deschis ceremonia

În Tulcea, marinarii militari vor fi prezenți, la ora 10.00, la „Monumentul Independenței”, iar, la Babadag, infanteriștii marini vor organiza o prezentare de armament și tehnică militară specifică, începând cu ora 09.00, la „Monumentul Eroilor”, unde, începând cu ora 09.30, se va desfășura și ceremonia militară și religioasă dedicată Zilei Armatei Române.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu te-ai saturat cat ai stropit colegii sa ramai din apevesit pensionar salariat civil?.Îți este frica că îți regularizează soția foștii colegi și de aceea te-ai întors unde ai lins?
1
2
Fraierilor - aia nu e burta - e compresorul de la picamer.
2
1
Eu trag din nou muzica adică sifonez tot ce misca după ce m am pensionat m am reangajat la bootoanele armatei.
4
3
Toți cu pensii speciale la mulți ani acum și în vecii vecilor . Vă iert, nu sunteti vinovati
5
6
P.S. Porcii din prima poza!
9
4
S-au adunat porcii la poza. Baietii, uitati-va bine la acesti indivizi, pentru ei si familiile lor o sa luptati si muriti pe front in caz de razboi!
13
5
Armata azi in r*mânia multe grade armată instrucție pregătire informații stiintă armament faliment Acum treizeci de ani r*mânia chiar avea armată cadrele militare erau bine pregătite Un plutonier major de atunci este egal cu un grad de căpitan azi In armată acum se dă gradele ca floricelele la market Pe timpuri erau mai puține grade mari și pregătire mai multă La pensie in trecut se ieșea la cinzeci și cinci azi la patruzeci și cinci In caz de război lumea așteaptă forțele NATO Armata r*mână e plină de fiare vechi la toate armele E bătaie mare pe grade și pregătire doar pe hârtie
9
3
Romania are in prezent un soi de armata care sta la ordonanta NAT-iO mUE, un fel de mercenari slab pregatiti, eventual carne de tun....pe acolo,pe unde se duc smecherii lumii la furat !
11
4
Cam jenant aspectul din prima poza: dale lipsa pe jos. Imaginea aduce a saracie si neglijenta. Bine ca aveti timp si chef de sarbatorit evenimente...
10
1
Ziua parazitilor cirotici!
17
2
Au iesit popotarii la poza in frunte cu mos teaca chitac sa ne arate burtile calite in lupta de la popota
18
3
mizeriile alea in fata ?>!?!?!?!?iar isi fac imagine cu armata...
23
0
ce se mai inghesuie politrucii!!! ies ca paduchii in fata!!! atat am mai ramas doar cu sarbatorirea zilei armatei ca armata nu prea se mai vede ca avem. in schimb avem armata ocupanta denumita pompos partener strategic sau partener nato... halal!
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510