REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Vin., 6 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6844
20.4° Constanța Vineri, 6 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6844
 

Zona centrală a orașului va fi fluidizată

Zona centrală a orașului va fi fluidizată

Andreea VLAICU 17 iunie 2024 | 14:57 5302

Traficul rutier din municipiul Constanța este monitorizat în permanență și pe măsură ce se constată că în anumite zone se formează blocaje se iau măsuri de fluidizare a traficului în măsura posibilităților și a soluțiilor identificate.

Zona centrala a orasului va fi fluidizata
 
Astfel, începând de miercuri se va resistematiza traficul pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între bd. Ferdinand și strada Traian. Mai exact, pe acest sector de drum se va desființa pista de biciclete de pe partea stângă a sensului de mers, iar în locul acesteia se vor muta locurile de parcare existente în acest moment pe partea dreaptă. În locul spațiilor destinate parcării se va amenaja o bandă de circulație, astfel încât circulația rutieră să fie fluidizată.

Zona centrala a orasului va fi fluidizata
 
Pentru pista de biciclete administrația locala va implementa solutii alternative pe acest tronson în perioada imediat următoare.

Zona centrala a orasului va fi fluidizata
 
Proiectul de resistematizare a fost avizat favorabil de Comisia de Circulatie și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier. Rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din cauza lucrarilor neterminate de ceva ani pe Cuza Voda nu sunt locuri de parcare .Primaria are sute de functionari .Doar nu va ganditi ca ei veneau cu bicicleta .Traiasca obezitatea
1
0
PAI NU TREBUIE SA ISI ACHIDE DATORIILE LA SPONSORII DE CAMPANIE? NU TREBUIE SA FACA EL LOCURI DE PARCARE LA AFACERILE LA TOTI MAKIDONII?
3
0
Și chiar era nevoie de câteva locuri de parcare?Mai bine desfintam pista de biciclete nu?
4
1
Când vii de la coada oii și vacii și știi doar sa faci branza și sa mulgi nu te baga și la circulație și fluidizare! Mulțumim chitac și aia de put a branza pe lângă tine aia de au vrut sa ardă tot în oras pe mulți bani
5
0
Mutarea benzilor de autobuze pe Tomis ar fi permis infiintarea unei benzi pe Mircea si eliberarea str Rascoalei de mijl de transport in comun . Pe toate bulevardele vor fi desfiintate locurile de parcare insa pe Tomis si Mircea nu. Cand au de gand ca Ferdinand sa revina la patru benzi de circulatie.
4
0
Ba istetilor Pe mircea intre soleta si mamaia ati lasat o banda Sunteti cretini Banda aia trebuie sa descarce toata partea de sud Asta n o vedeti
8
0
Cu fluidizarea asta Constanta a devenit un urias labirint.
5
0
Benzile pentru biciclete sunt goale pentru că nu au început și sfârșit. Idioții de la sistematizare ar fi trebuit să continue proiectul cu fonduri europene prin care angajaseră o firmă specializată în așa ceva.
7
2
Ce bine era cu mascariciu carnaval pitipoance faina si ulei
5
2
Hai ca ne revenim
2
1
In ce secol e vor termina lucrarile in Constanta, ca ce s-a lucrat se surpa.....
11
1
Și-au dat seama prOstalaii că benzile pt biciclete stau goale și încurcă traficul! Sa le scoată de pe străzi și să facă parcări în spic!
16
7

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279